капєць,я непокоюсь за вашу персону,а виявляється оті бубліотечні збочення Вам діду подобаються,нічого хано ви прийдете додому і вас дружина в тазік з водою посадить
Та не просто водою, а з перманганатом калію)) Таки добраніч, бо чогось вже рученьки терпнуть, злипаються віченьки… ну і далі за текстом не голкою а мишкою.
Прочитав і стало цікаво,яким був мій перший пост в цій темі ,теж на хвильку заскочив і залип тутечки https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-1203#post-5924761
Та вони теж по домах розійшлися. Лишилося тіко дві припарені працювати , із-за яких ні тобі запізнитися чи взяти і прогуляти роботу, бо підуть і відразу закладну напишить керівництву .
а моє на перше на першій. я як цю тему побачив то відразу зррозумів що перспектива буде і тре підминати її під себе. бо десь за півроку до цього сталась одна але дуже велика прикрість. ліг форум і гарна та корисна тема про САЛО пропала. отакоєот.
Та кому він нужєн той порядок та ше у бюджетній організації і в одному зі мною кабінєті? Перевели б тіх курв де інде порядок наводити, то я б і ходив би на роботу день через два, і геть усе б успівав і всі були б довольні, особливо я. І начальству було б пофіг, а як начальству вічно доносять то воно начальство буває і скаже (особливо коли в начальства поганий настрій) шо ти ж не борзєй, а давай хоч трохи працюй.
Нема поки слушного момента. Я ж там більше мовчу та слухаю і сміюся про себе від почутого, і інколи їм підкидаю теми для розмов.
Не розумію. 8 березня, застілля, який іще зручніший момент потрібен? Тут можна і про подаровану шубу, і про Рибку з яхтою, і за Таїланд та корупціонерів на літаках з коксом. Боюся, з таким відношенням не буде з Вас спецагента.
Платитимуть так само як і зараз. Я втрапив (і ше 3 бугалтірки які не проти прогулювати і запізнюватися) просто в такий кабінєт де є два донощика, а решта установи так і працює, коли хоче тоді і приходить на роботу, коли заманеться йде домів чи на базарь чи по магазінам. Он завгосп сьогодні був домів і ніц ніхто йому нічого не скаже і заплатять йому зарплату як за те шо він був на роботі, я і ше 2 бугалтірки вшилися після 13,00 домів, а зарплата буде як за весь день, отакоєаваикажете.
донесіть на них за таке неподобство й отримаєте новий кабінєт з комп'ютром , секретуткою та бонуси до зарплатні - так скрізь роблять навіть в Німеччині
Тільки не на обох відразу, а по черзі, а потім іще на завгоспа. Точно на підвищення підете. Головбуха виженуть за втрату управління і неробство, а Вас поставлять, і кабінет дадуть окремий. І зарплату добавлять. Щоправда, з місяць доведеться походити вчасно, зате потім...
І розраховуйте так, щоб головбуха вигнали десь у середині квітня, щоб встиг квартальний звіт здати. Тут дрібниць не буває.
мо вже ліпше нового року дочекатись? ну щоб річний звіт головбух здав а потім вже і голим на столі від радощів що призначили
А з завгоспом заведіть дружбу та напозичайте, навидурюйте гарних речей. А потім як здасте його, робіть вид що то не ви і зобідилися від таких пред,яв. А завгосп перед тим як розрахуватися, спише той видурений вами ноутбук....