Бо ти тільки війну копаєш. Там якраз великий і треба. А я інколи вибираюся на всілякий коп, що накопається. То з верховим.
От побачив. https://reibert.info/lots/nagrudnyj-dolzhnostnoj-znak-sberbank-rossii-ox.242009/ Він копаний?
-та тож бо і воно, людство багато шо робе без смислу,, треба дивитись і шукать той смисл, може знайдеця
не для широкого загалу,дивлюся по своїх сослуживцях,а майже половини в живих нема,хто слабкіш духом чи психологічно вже розпрощався з цим світом,але це таке,це життя
Ше один таінствєний амбал , доречі вічно забуваю шо ото ж ви тему про амбалізм створили в курилці. Ну і як є прогрес у тих підходах? Я он собі поставив мету: до літа навчитися стояти і ходити на руках, та мо до кінця року навчитися робити виходи на гімнастичних кільцях.
На взутті зекономити хочите? А як ви думаєте яж не папери гортаю кожен день тож і спину закачую бо сипиться. Тіко жінка жаліється каже в руках загрубів не з камнем працюєш!
не осика точно бо яка осика знаю, та і шовковицю теж. і не яблуня як казав пан Кундлер. взавтра вже зроблю світлини та покажу
от вільху незнаю. ну то завтра зясуємо по світлинах. ви я бачу новенький. то як до нас надовго чи тілько на хвилинку заскочили?
завтра. бо зара тєжко працюю. а дідо НІА ще і глумиться з мене бо він зара байдикує коло плєшки горілки та шматка сала.
сусіде! я тобі одну роумну вєсч скажу але ти тілько не ображайся. груші іншим бють. ну це тілько ті котрим прутень у пригоді не стався, інші ж використовують його за призначеннім, тобто для жінок