Це, так званий, чорний горіх - дуже гарна деревина - навіть бейцувати не треба. Я, як руків'я до ножа робив, то тіки проварив у гарячому воску.
Копали на городі та у дворі. 15коп.1922р., гудзик вермахт і ще один вірніше верхня частина-із якорем.
Та кіко ж можна вже писати . Не займаюся я амбалізмом (іноді з гирями тренуюся та на турніку підтягуюся), а тіко хожу в той храм амбалізма бо там є така велика кімната де висить три боксерські груші і збираються хлопці побоксувати. Ото там і тренуюся на тих грушах і бажаючих побоксувати . Такшо не переживай від бугалтірок відіб'юся .
З бухгалтерками якраз, ситуація очевидна, ніхто особливо не переживає. Пора переживати, що від математички не відіб'єтеся.
Красота , будете за СтаримПохабним всі манеТТо викопувати які він своїм хвальоним вератором пропускатиме.
Альфред Юхимович. Або увізміть таку штуку як амбалізм. Щас кожен мудак сам по собі амбалює, руками й ногами махає, спотіє весь, а в нагороду хіба що запалення легенів схопить. Між тим, чоловічий піт – то ценна сировина. Тож, замість руками махать, візьми платок та зажми його під пахвою і так амбалюй, щоб добре потом просяк. )М(
А чого з нею битися, будемо боротися , це теж спорт такий. А потім витри тим платком писок математичці, і тіко лишиться ділов шо у роздягальню до дивана дотягти.