Я так і зробив, пішов на річку, побродив, зайшов до кума, попив кави, а це повернувся, та трохи подрімав. Тож тепер піду пити каву з тортом. Не мороч народу дупу. Сфотографуй, та покажи. Бо яке питання, такі й відповіді.
ходив на двір по дрова й натрапив в дров'янику на стару пиляну яблуню - так вона тож червона як наче кров'яна
ВЕЧОРА ВСІМ ДОБРОГО. Почитаю що Ви тут накнопали пізніше. День трохи з напрягом. прийшлось прохи в магазині попрацювать. одна з продавчинь поїхала до сестри в лікарню тож я підмінив. А щас з Вами хочу поділитись тим що привезли мені самоподарунок до 9-го щоб компенсувати нерви та затрати на 8-ме
Поздоровляю,з хорошим приладом,то наша секта потроху розростає,а то постійно тут стояв гевалт відратор наше всьо,який комплект??
Ну ну!обіцянка-ціціянка.варяту забаґанка!з днем комраден.в нас+5,дощ місцями.завтра до роботи.потім-мікро відпустка.10 днів.в неділю мож?на коп рванем по лісах.
ач який. хтоб ото казав про морочити дупу усі світлини вже взавтра. бо зара мушу пхатись на тєжку працю. отакоєот. а ви кажете
дивіться діду,коли будете хропіти в спальнику,щоб пяна бліотєкарка не скористалась вашим безпомічним станом і не вчинила неподобство
Агі.... Сидить у бібліотеці та співає: «дявятоє, сакавік, ня прішєл мужік»... Аж тут заходить пан К. Вона: «Оце тобі й на»....(с)
Дуже добре. Одне біда: трохи багато іще снігу. Я сьогодні покружляв, подивився.... На деяких місцях і можна, там де снігу 3-5 см., але гребтися в мокрому болоті пополам зі снігом...
а чого блондинка,де є багато золотабігомкажіть аж руці засвербіли післязавтра з нічної по дорозі зійду та лісок один пограбую
Теж втикаю дома... Снігу ще 5 см точно є,алє вже +10 і скоро на коп з кумом! Так камради я дізнався шо мій кум кум копає вже вісім років! Все буває,алє те що кум копає я дізнався цієї зими за стаканом шнапсу!
Бачив таку деоеви Бачив таку деревину в осикі та ще шовковиці. Важко колеться шовковичіна а там бо зна.
Входить Нєзнайка, бєлокурий супермен-вікінг, одєтий в кожаноє пальто, надєтоє на кожаний піджак. На руках у Нєзнайкі золоті гайки. З усіх карманів стирчать пачки грошей. Мальвіна (сама до себе). Ето кіждєц. )м(