Діду шо знов фантастики перечитали,кидайте ту роботу бо вона до добра недоведе,в вашому віці навіть неьезпечно таке читати,ще почне всяке ввижатись
тю. і що там такого? ну вовк, ну цвинтар. і що. гаявасуважнопитаю. З.І. утягну собі цей малюнок. поставлю на робочий стіл. красіво буде
та ні,не тікають.просто роблять доки для заробітку.зароблять.вертаються до родини.сімї.знов їдуть.доброго вечора всім!
Вітаю панство з рибним днем! Форумчанок вітаю зі святом! Напхався шашлику, запеченої риби, домашніх зефірок і тортів,, а тепер лежу, не знаю, що б таке зробити... Подякуйте Кларі і тьоті Розі.
порівняли якогось кріпіша бухєнвалда з лямпою. най і майже комплектною. бо лямпа то є лямпа, то гарно, тепло, світло, харашо і красіво а оте якесь непорозуміння чи то хлоп чи то дівчина але ані на того чи тую несхоже. отакоєот. тож залиште діду оте непорозуміння собі та милуйтесь отим якщо вам так подобається
так яж давно казав що пан Алекс схиблиний збоченець. скілько разів йому казав що зіхвір тлько з рибою іде а торт тілько з мнєсом. але він не слухається та робе навпаки. кажє мінє так скустнєє. отакоєот
Вітаю,матусю привітав,на концерт звозив, Дороги як у Европі Які 4 дні!?Мені на працю завтра і післязавтра теж...
Так тобі і треба, нічого скігліті . Сам накликав отой дибільний сніг та ше й нас усіх тим снігом засипало, шоб той сніг у тебе до червня місяця розтавав .
Кажуть, що він зовсім берега пустився - восьмоємарта не святкує, як всі пор"ядні і статечні члени суспільства.
Я і ще 3 відсвяткували , на копі в лісі. Трохи надьоргали підсніжників ,а Нива 5 навіть значок непоганий.
ну тиж не знаєш щоб його зробити от я тобі і надав безкоштовну пораду. і себе займеш і снігові допоможєш та ще і сусід КАЦІо зрадіє.