Мої вітання ! Взагалі то я мав на увазі поділитись після наступу з камрадами що знаходились по інший бік , тобто понести гостинців в опорні пункти та траншеї протівніка і войнєканєц !
ото треба було давати 140 , а потім ще шісят тіпа ну й твоїй мамі тож шось купи ... і були б гроші ціліші і сали би харошим зятьом . я вчора підрядив колишнього товариша аби купив тьощі два тюльпана
"Хохол останется хохлом Хоть ты пусти ЕГО в Европу Где надо действовать умом, Он напрягает только ж*пу. И потому-то на Руси Завещано аж Мономахом: "Связаться Боже упаси! С тремя - жидом, хохлом и ляхом ". Коварен жид, хотя и слеп ; Кичливый лях - похуже бл ** и, Хохол же - съест с тобою хлеб, И тут же в суп тебе нагадит" (с). "Хохлы" Т.Г.Шевченко 1851г.
а що ви за один, якою дорогою вас до нас занесло які товаріщі показали путь? чи сплатили % вчасно? і чи знаєте пана К ?
... і знову на душі стає затишно та відновлюється впевненість в завтрішньому дні ... еміграція згадуватиметься як страшний сон ... а якже фєрарі , ламборгіні , як теплі пляжі адріатики та солідол мертвого моря , як же сракаті їзраїльтяночки та цицькаті фройляни шо несуть на тацях разом з пивом свої рожеві та запашні цицьки ... , га , друже ?
шось мені здається шо то глупа піздьйошьь - не той стіхотворний стіль був у енгельгардського кріпака шо став відомим піітом та художником ...
Не на жаль а на щастя! Фото? Відео, музика, тамада? Для своїх за пів ціни! Цигана бе ведмедя і гітари можу організувати. Вітаю шановне товариство!
наче тьфу , тьфу, ще один лям і таки в імміграцію, в Ізраїль нехочу, в Португалію , там он кожен рік +18+45С.Потрібно буде якось на португальську мову вивчить.