хріна тобі а не цінні речі. тобі я подарую солотурна як трапиться. тим більш що ти полюбляєш у вопах ножем колупатись. тілько і ти мені зроби подарунок у відповідь, перепеши оті три квартири на бесарабці на мене а також усе майно.
Я шукав якось рейку вузьку - на ній добре труби бляшані збивати (дря водостоків та для вентиляції) Та хто ж таке залізо на брухт здає? Це вже коли зовсім нема чого їсти. Із тих рейок скільки всього зробити можна!
А він не Рекс та не Мухтар. Він Ларс. Або Ларсьониш, або Звірюга, а найчастіш просто Масік))) Морда-то добра, так, але він родовий прикордонник. Як що не по його буде - хліборізку роззявляє)))
ти ба! вже і апарата має. а як просив світлину хабаря то нема в мене апарату, а телехвону глимов поломив коли пиво відкорковував. а ту відразу і світлини зявились.
старий полюбляє у вопах колупатись ножем. але неполюбляє відписати на мене все своє майно хоч і оібцяв багато разів вже це зробити.
та казали ж люди. біля ірбинськіх багн. треба таки було не кружляти там а пхатись прямо у б.церкву. за відсотками. ранком щось дуже зимно стало що прийшлось вдягати парку. світлин мало. будуть трохи згодом. хабаря нема ніц.
ну от тепер в вас є свій особистий світляр, в разі потреби нтелефонуйте йому щоб він чимдуж біг до вас та робив світлини.
Якби ви сьогодні не запізнились, і завітали до теми, то встигли б мені нагадати про того магазина, і пан Малдер його щьолкнув би. А так він вже пішов.
Приїхав з копу.2 к 1865.3 к1862.5 к 1872.совєти штук 10.пістоль дитячий.самопал.дерево згнило.трубка залізна.лопата з клеймом.ну і шмурдяк всілякий.А лісі зовсім не холодно.
ну то зателефонуйте щоб він терміново повертався. оно пане Руслан експлуатує йогомосць Громова коли тре' якуюсь світлину зробити. і ніочого. пан громов інколи і серед ночної зливи біжіть та підскакує через калюжі до пана руслана, бо грошей на таксі шкода. гешефтбвнк все ж таки а не якаясь там дрібничка.
Та ні, він знає, що я хворий і зара спати лягу. А Ларсік буде мене сторожить, щоб жодний банкір ви, вельмишановний пане Консерватор, по відсотки не зайшли!
маленька цукрова кісточка та ще дещо роблять з самої жахливої собаки лагідне кошенятко. ну то так, роздуми. а в тім спіть міцніш, нам то тілько на руку. одужуйте скоріш ну щоб я зміг скоріше отримати свої відсотки а після до вас завітає щ=іще і представник гешефтбанку. в них до вас теж є справа по несплаті відсотків за сплату відсотків.