"от жалко пацанів " повтікали з корпоративів ... от шо значить нє пьють ... хильнули би зо пять келішків і баришні б похорошєлі ...
Вітаю шановне панство . на вулиці все тече по дорозі каша . отаке вот ... анекдот в тєму : жінка до чоловіка : дорогенький а щьо ти нам з мамою на 8 березня подаруєш ? чоловік: лінійку ... дружина : а нашо нам лінійка чоловік : а шоб ви той хер поміряли який мені подарили на 23 ...
Доброго дня,хоча хто зна для кого добрий а для кого не дуже От колись хтось готувався до восьмогоберезня,але видко не судьба https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1862227
О дідоро то в звязку з тим шо ваша персона систематично вгрібає канчуків,вздовж та впоперек то це ви і інших цим шантажуєте,можу вас заспокоїти з такими мислями,ваша дружина нас шмагати не Буде,а вам того канчука недовірить,так що сидіть собі тихенько,вгрібайте чергову порцію і радійте що порція невиростає в геометричній прогресії,хоча дружині можна підкинуть таку ідею
Вітаю! На вулиці похмуро, якийсь +, клятий сніг тане всю добу, і такими темпами ше танутиме з тиждень не менше. А шо я казав шо в Бразилії найкрасивіші жінки. Там поняття краси розумне, не таке як у європах шо чим худіша тим красивіша, а в Бразілії красива якшо округла срака і дебелі ляшки. Ах Ріо Ріо Ну і шо ше хтось шось наговарюватиме на спартівних математичок?
я своїй дав 200 грн . і кажу купи хо хочеш ... звонить з магазину каже терба ще 60 докласти , мешти гарні є
- то букета хоч може,,га,? ------------------------------------------------------------------------ я моїй вчора одного затяг,(каже,,ти шо?, цифри сплутав?),- нєєє.. кажу, НА! сьогодні один, бо в 12-ть вже 8-ме настає, а я спати буду, ,,, а з ранку - в обід - до вечора,, ше один подарую,, шоббув празнік,, пс,,- ввечері помиюсь, причешусь, напшикаюсь,, тай влаштую розпусту, з різноманітними, фізичними вправами,,- благо Данія недалеко, спробую, шоб здригнулась