- я вже боюсь тоді,,, може він якусь інфекцію підхопивга? якусь східну терапію треба, чи міхстурії,,,- літра думаю буде досить,, чишооо
Ви ото їй передайте, шоб вона більши не натягала тієї путболки, - бо ото нею всю картіну псує,,,ніх,я не видко
Та який літр,там кохвій в клограмах та папіроси в неміряній кількості,мене теж хотів на це присадити,але я з таким років десять як завязав,краще самогонки подудлити інколи
та щось в мене бажання немає скуштувати канчуків через усю свою спину. вона така, не дивись що маленька, вона може. усім мало не буде
З.І. у кінці трагична гисторія що могла трапитись сьогодні з сусідом КАЦіо З.З.І. на яку холеру там кацапські субтітри перекляду незрозуміло. там і так усе дуже зрозумілою мовою співається. привіт пану Рібентропу. отакоєот
Дякую, гарне відео. А субтитри там потрібні, вони дещо відрізняються від тексту пісні, що додає шарму твору.
Доброго ранку. Не забудьте привітати жінок,дівчат,коханок,мам,бабусь,передайте їм привіт від Клари Цеткін і Рози Люксембург! Хлопець знайомиться з дівчиною в Інтернеті. - Опиши себе. - Блондинка. - Ясно ... А очі? - Є.
е ні то не по феншую. краще все роздати перед боєм 50/50 що речі повернуть можна + трофейних надибать.
В7 доброго ранку!!! Привітав своїх дівчат конхфетами та шалупанськім, бо з цими цінами на квіти, хай продавани вдавляться !!! Зайшов учора в гамазин, що поруч, дешевше за 50 грн нічого нема, це за ті крокуси, які я скоро накопаю безкоштовно в якомусь лісі -))) Жінка замовляла троянду в грунті - 190 грн. В гамазині нікого не було, та з таким маркетингом й не буде _))) Отже, ранкова кава та до жіночіх справ -)))
Добрий всім ранок. Всіх жінок зі святом,,- та післі смачного столу, не забути трохи позайматись спортом, бо любить не будем