приїхало пів-кіла рублів 1970-го року, от думаю пану К їх подарувать… в обмін на пару рабів, бо скоро городи треба буде обробляти
Нє завтра в спорт залі вихідний, і можуть туди прийти тіко ті в кого є ключі. В мене є ключі але йти по такій дорозі навіть шоб потренуватися в інтимній обстановці із вчителькою математики в мене ніц нема бажання. Вже є в моєму житті, такі моменти як секс у спортзалі. Колись ше як я був студентом, то в мене ще тоді були ключі від того храма амбалізма і на літо після четвертого курса в мене була чергова нівєста вчилася на вчительку англійської та німецької мови і в Черкасах теж ходила в спорт зал. Ото я із нею і проводив ціле літо індивідуальні тренування, бо якось інші дівки до сексу в спортзалі відносилися прохолодно. То ми перепробували з нею різноманітні пози на всіх тренажорах і лавках для жимів, а використані кондоми я викидав у теплотрасу. У вересні коли я вже ключі здав нашому старшому (бо їхав навчатися і ключі вже мені не були потрібні) в тій теплотрасі рванула якась труба. Сантєхніки полізли туди ремонтувати порив і у світлі ліхтарів побачили купу використаних кондомів, та підняли на регіт нашого старшого шо тут не спортом, а блядством займаються. В чергові вихідні коли я приїхав із губернії домів і прийшов у спортзалу то отримав виговор від старшого, і вимогу в подальшому за собою прибирати і не розкидувать рєзіновіє ізделія по теплотрасам.
у нас щойно один водій знака на автостанції поклав, повезло, що стовп гнилий. Дороги як каток, тіки ковзани бери і катайся
Загалом, я думав, Ви її до кафе запросите, чи до ресторану. Все одно вихідний, на коп не поїдеш, треба ж чимось зайняти себе. А Ви про спортзал...
Хочь цитують і не мене.Але не втримаюся,та заманало воно все,їм тіки грошей побільше й тра..я давай.А як щось допомогти по хаті або їсти зварить(маеться з чого,он вся морозилка забита)так їм ніколи!!А остання так по речі і не приходила
Адам Жоржович. От я часто думаю: Єсть тьолкі бульгахлірки, а єсть училки, тоже амбальствуватися хотят, я етого не люблю. Я так щитаю: хочеш амбалитися - поведі в спортзал, накормі, повезі в таксі, от тагда і амбалься. А бєдні тьолки ето муйня, я етого не люблю.
ти шо! цеж які витрати. на ті гроші можна три пари гонорових мешт купити щоб по спортзалі до штанги ходити та ще і на пачку корму для амбалів вистаче
Та не купую я того корму і мешти ті продав , як на терку збирав кошти. Дай мені три карбованці на нові мешти, я завтра утром тобі віддам. Чого мовчиш, гроші є?
То ніхто про одружуватися мову не веде. Попереду вихідні, пан Касію "добіса гарний мужичок" (с), дуже розумно втік від колег, має вільний час та натхнення. Мова тільки про це.
Та я теж втік з першими ластівками,і на дзвінки не відповідаю.Завтра до батьків спробую проїхати,слизота страшна надворі...
ліпше б з якоюсь гарячою дівкою у постіль залягли на всі чотири дні неробства. а нам би світлини на доказ предоставили і обовязково з цицьками та іншим, а миб вже вирішили чи підходе, чи хазяйновита чи мо тре іншу яку шукати
Пан Касіо зробив тобі щось погане? Відмовився вказати місце, де лежить золота щелепа цадика? Попросив зменшити %? Чи, страшно подумати, набрав сємок, і претендує на місце під синагого по суботах?