Я знав, то ти безстрашний, і не пасуєш перед труднощами. Не забудь перед роботою поголитися, і збризнутися одеколоном.
Думаю, там народ культурніший, аніж у бухгалтерії пана Касіо. Все ж ближче до богеми. Тому, треба бути в належному вигляді.
А в завтрашніх новинах. місто Олександрія. мабуть було столицею та центром мабуть еллінської культури. Тут знаходились мабуть музей та бібліотека залишивсь тільки мабуть музей. так як бібліотака була вщент зруйнована і до других приміщень неможливо дістатись. розшукуеться молодець з топірцем. засвітившийся на всіх камерах міста прислідуючий жінок. мабуть з метою поздоровити зі святом.
-так воно десь і буде ------------------------------- -Надєжда, це він? (дииивиця) - тада, але він нам після першого літра, на один зуб. (ГИИИИ - смієцця.) - дайте мені його сюди, я його зара порву....(кричить, бо дурна) - невитримав, от жалко пацана. (грусна)
Посеред бубльотеки сидить Свирид Опанасович у валянках і шапці-ушанці, за спиною у нього ружжо, біля руки лежить гостро наточена сокира, так, що дотягнуться до неї зовсім не важко. )М(
Вітаннячка,я вже з корпоратива,порозвозив своїх дівок по хатах.Це які проявили благоразуміе та вирішили здатися на милость чоловікам.Зранку був дощь примерзало а зараз моква. Та й у мене начебто не заморська,Росава.Вчора навіть випробував екстренним гальмуванням,якийсь мудак(таксист)на червоний вискочив,добре хоть асфальт чистий був та швидко зупинився...