БРЕХНЯЯЯ,, де Ви колись чули шо ото люди від сала мерли? -ніде. Це Вас просто лякають, шоб на Вас сальця трохи зекономити. Я Вам скажу так. Ви їжте сало, як їли,,, а ота шізофрінія жовчних шляхів, вона сама пройде,,їноді якогось гарбузяного супу, чи каші вживайте.,,(чув для жовчних малістралів дуже корисно) тай буде вам радість, та здоровля
Мої вітання, таки весна, твердий плюс, із стріх вода капле)) на шляху голийлід... Всім гарного робочого/байдикового дня.
Ану несмійтесь бо це більше схоже на корпоратив в бібліотеці. і він буде в самому розгарі коли Ви прийдете на роботу. І у Вас є велика вірогідність бути постраждалим від того праздника.
але є одне але. як я вище вже писав в моїй бібліотеці працюють молоді, стрункі дівчата і сама старша то завідувачка якій десь років сорок і яка тримає себе у формі. тож мені не страшно з молодими та гарними дівчатами а на працю мені 9. отакоєот
Вітаю панство з малою п"ятницею! От жалко пацана (с) Якраз добряче розігріються, поки ти прийдеш. Тут вони за тебе і візьмуться.
так і буде, - одна скаже, а переставте мені оцей стілаж з книжками, тількионопідняв, а друга рас,,,, штовхне, чи підніжку,,, стілажом привалять та почнуть мартовський шабаш,,,глумитись зо всіх сторін і всё такоє... - а потім обмастяця якоюсь ху,,ьою і в трубу.
Отак завжди нашо було палити кантору,я думав пану% приспать бдітєльность,він вже старий і недобачає,ото для нього булаб "приємна"несподіванка
Якось мене позвали на корпоратив у музей книги в печ. лаврі… Ледь ми з гітарою відти ноги змогли зробить