Йде урок в 1-ому класі Марія Іванівна питає: – Діти, що наймиліше в світі? Петрик – сон. Галинка – мама. Івась – секс. - Івась вийди з класу і подумай, що ти сказав! на перерві підходить до нього і питає: - Ну що подумав? - Так. - І який висновок зробив? - Марія Іванівно або ви того не пробували, або ви в тому нічого не розумієте. - Коли мій тато мив посуд, його засмоктав зливний отвір і випустив у сусідську ванну в той момент, коли там милася тітка Ніна. Принаймні так він сказав мамі… Хлопчик (Х) років 18, в окулярах, такий весь із себе інтелігентний, гарненький, зі скрипочкою в руках, погляд піднесений і мрійливий, заходить в гуртожиток Інституту Мистецтв. На прохідній сидить така баба Муся (Б), дебела, з вусами, пітна, і жре якусь лабудєнь із банки, періодично почавкуючи. Х: Вибачте, Ви не можете покликати Свєту із 312 кімнати? Б: (чавкаючи) це хто така? Х: ну.. вона блондинка така, мініатюрна, гарна, з пуантами ходить, балерина вона. Б: немає її. Х: вибачте, а Галю із 216 кімнати можна покликати? Б: (між чавканнями) а це хто? Х: ммм… це така руденька, гарненька, мініатюрна, з пуантами ходить, балерина. Б: немає її. Х: Ну а Іру із 408 можна покликати? Б: а це хто? Х: а це така брюнеточка, з короткою стрижкою, мініатюрна, гарна, з пуантами ходит, балерина вона. Б: Немає її. Х: … (розчаровано – розгублено)… і… і що мені робити? Б: (облизуючи алюмінієву ложку, закінчуючи обід) не знаю. Балет поїхав на гастролі. Їбіть хор!
По протектору схожа але в мене дешева Білоцерківська наче, хоча вже другий сезон юзаю довольний, лише позавчора занесло добре що на зустрічній смузі нікого не було, скажу так як кида то кида і ніякі там добавленя газу не допомага.
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, туман, пінтура +6, "журчат ручьи" -))) Сьогодні багато справ по "жіночій" метушні, тому, ранкова кава та до хфілософських та маленько-п'ятничних справ !!!
вшистко єдно. замість попа може і ксенз навернути або реббе. і тілько не кажіть що в вас там жидів нема ніц та що вони перевелись з 1938 року
віітаю панство. припер з тєжкої праці, сьорбаю каву та читаю накнопане. на дворі курва капець, під ранок дощік пішов а на землі почало підмерзати, мабуть травматолухи перевиконають сьогодні пляна.
http://fb.ru/article/295879/sapernaya-lopata-bsl- Тут все про неи,та про аналоги.Знаходив на ПМВшних позициях теж подибни.То мабудь москаляки зидрали у нимаков.
Мои витаннячка Потеплишало,все тече навкруги,але оти тороси ще з недили дви будут таить ,та ще Явдоха незабаром,то може ще запорошити.
Доброго ранку,поки ще брожу по лікарнях,знайшли в мене щисконезію жовчних шляхів,кажуть треба салом обмежитись,от біда.
По перше це дружини,старий HP від дочки лишився,я його максимально колись розкрутив...а вона серіали в онлайні дивиться,і хапнула вірус ,який захопив цп на 90 %,прийшлось віддати 150 грн. За перестановки вінди.наразі все працює,пів ночі знову не спала.
Доброго ранку - та де нема, пооовно,,німці їх поважно так і називають юде, але вони не ображаюця,, таке відчуття, шо всі вони тут і є. - тут весь націоналітет земної кулі зібрався, Дойчланд каже, (нехай сидять) - одна біда,,,, німці закінчуюця , через 50-100 років зміниця всенька Німеччина цілком і стане грусно
Вітаю! На вулиці -0, вітер і дощ (шляк би його трафив), під ногами лід. В бугальтерії йдуть приготування до святкового снідання .