А пан Консерватор все прогавив. Іще вождьом називався. Вождь- то така є складна должнасть, коли ні хвилинки спокою нема, все задля народу. Е-е-ех...
Те що духкальйосний гранд черокі прогавив.то дрібниці.А от шапка.для козака це вже біда.А якщо там грамота була зашита?
Щось не розумію, всі сплять чи шо? Чи на коп поїхали в такий холод? мені-то легше, в мене в кілдозері обігрівач стоїть...
Хто спить, а хтось може і копати. У мене батьківський день, з дітьми займаюся. А вони постійно норовлять видерти компа, і зайнятися чимось своїм. Старим роблюся, чи що? А на коп народ завтра збирається. Хіба це холодно? Навпаки, не жарко буде.
Невже так зимно у Києві? У нас 14 градусів, похмурно. Сьогоднішній день посв"ятив родині: зробив шопінг(от ці новомодні вирази - хай їм грець), повбирав у хаті, плов зробив, пива дві пляшечки(Магнат - а як-же) вихилив та й думаю, щоб тут вимислити щоб не нудитися - може зброю попестити?
Доброго дня всім, ми вчора ось що відрили - спадок солдат Франса йосифа (98 років на нас чекав) , на одній навіть клеймо є, та ще не чистив
І точно, забувсь, що в мене температура трохи вища зараз. Пішов песика погуляти - і щось взагалі не те мені стало... Доречі, не розумію я людей. Взагалі, вони повинні боятись такої хліборізки, як в нього, ан же ні... Найбільш подобається дівчатам, вони аж розпливаються! Отакий в мене корисний песик)))
Вночі було -3. Зараз нормально, але вітер холодний дуже. Гарні рейки. У мене на горищі лежить пару штук, 20-х чи 30-х років, з клеймом Круппа. Але навряд чи вони комусь потрібні.
А якої породи Ваша собачка? У мене малий психопат - тер"єр уельский - паскуда несамовита, але кохана. Як вже мені терпець в стосунку до нього уривається, то кажу на нього - ти кацап ... , а він на це гавкає як скажений.
У цьому році я вже два рази шиби вранці скробав на моїй автівці. Але найгірше це те, що десь втікає антіфріз, але, навіть, у фірмовім сервісі не знайшли звідки, а зима туж, туж.