Вітаю, шановні! Щось давно я в сюди не заходив. Пана @Боб67 із запізненням, вітаю. Там ще дідусь з’явився в темі поздоровлень. Життя кипить, а ми працюємо тєжко але із задоволенням
не знаю як ваш а полтавський газ та нафту(одну з найякісніших в світі) пруть за бугор, в нас були підсиділи директора полтаванафтогаз чі щось таке то він виступив з ізоблічітєльной речью по телику.
та я сам знаходячись у сальному трансі, поки часник чистив,, то два рази свідомість втрачав, а малий,,, то трохи мене самого не загриз, поки я теє фото робив. - зжерли вже, чаюєм
та немає попів в нас (католична країна), однії пастори і ксензи того і жеремо все і коли завгодно без порядку
А кадила (ТРИ), та "співбесіди" (ТРИ, посмертних) вимагати не буде, гарантуєте? Здається, що буде тепло (ла-ла-ла ) Всім добра. Ото що я мовив - "важко" - то звичайна дурня. * а ото - що ще за двох товаришів - то мая геть не замислилась. Бува й ще цікавіше ......
Доброго вечора. чи ночі. як в мене такі корчі трапляються я для печі їх відкладаю. гемору менш бо в піч все влазить що розрубати важко.
То вірно вже нема. а раніш коли більш бобових споживали. то навіть надлишок був. вікна та двері в хатах наніч відчиненими залишали.
Дякую ,друзі!Дивився кіно про шпііонів і зморило мене,тепер думаю де баранів знайти щоб порахувати...на сон?Або прийдеться по новій кіно передевитись,авось зморить знову.