тоже так роблю . а ті довбеньки щьо лежать тіко клинями . гарні , ковані . купив тут на райберті . якись скромняга знайшов у лісі тай не міг продати то я над ним зжалівся та й забрав ...
Дівчата з Вовчика класу домовилися, що, якщо Вовчик скаже яку-небудь вульгарність, то вони встануть і вийдуть з класу. Почався урок, і вчитель запитує: Діти, а що нового будується в нашому місті? - Школа. - Бібліотека! - Музей! Вовчик: - Будинок розпусти. Дівчатка встають і виходять з класу, а Вовчик їм кричить: - Куди ж ви? Там тільки ж фундамент залили!
От жаль шо в ніч,так би прехилив чарчину за те щоб кожен день було таке https://reibert.info/threads/tu-95-razbilsja-v-xabarovskom-krae.643636/page-37#post-10861203
Давно то вже було( я тоді ще молодий та красивий був), Росла в моєї тещі(земля її пухом) здоровенна осика за хлівом. От впросила вона мене щоб зпиляв я ту деревину та забрав собі на дрова.......Я не буду казати які слова я вимовляв як рубав ті дрова. Клина вдовбаеш а воно не колеться, У якусь цурку чотире клина вгатив наче в землю сиру, а воно і не репнуло. А клини в мене чималенькі, теж з копа. С тих пір я зарікся з такою деревиною мати справу.