5.8 Если ставка на лот была сделана менее, чем за 10 минут до его окончания, время окончания аукциона продлевается ещё на 10 минут от времени крайней ставки.-- це не те, я в лоті зробив ставку: 3 мар 2018 в 10:01 - 60 грн, дата закінчення лоту була: 3 мар 2018 в 20:53 (указана владельцем лота) а виграла ставка: 3 мар 2018 в 21:03 (последняя ставка в 20:53 + 10 мин.) 65грн. як бачите моя ставка зроблена задовго до 10 хв порогу по закінченню лота а +10 все рівно вилізло -- ото я й цікавлюсь чі це продавець ставить антиснайпер(який тоді не відображається в описі) чі це автоматично ліпиться на аукціоні.
і часник на стінах.доброго сКота всім!от читав новини,а там нарешті позитивчик- 6:10 Росіяни не вірять, що Путін гуляє вулицями інкогніто 5 ///...ну і готуймо ґешефт- 4:10 Британські вчені заявляють, що у холодну пору дуже корисно їсти українське сало!!!!!!!!
а шо-кніпку/поскаржитись/-ніхто не відміняв.головне-справедливо та правильно зформолювати претензію.і гудбай май лав,гудбай
В7 доброго ранку ! Знов сонячно, +1, але снігу ще багато, тож, на коп поїхати ще не світить _( Отже, ранкова кава та до котячих справ !!!
цікава справа, алеж він вчора народився, невже не подолав вагін спирту ?!? -))) спереду коліщатка не вистачає, на випадок стрімкого гальмування -)))
Биля мене отой центр шо биометрични пачпорти робе,то чергу из ночи займають,та у ти люти морози людей теж було шо тараканив в голови у пуйла.Тикають люди вид покращень з неньки.....И це дуже сумно.
Та не бавивсь я ніколи у такі розваги. Лот продаеться по закінченею срока торгів. У лоті все вказано.
Доброго дня будьте здорові! За бортом -2, рано було -16 такі весна. Снігу ще до червня вистачить. Буду пану К продавати, звістно зі скидками( пенсіонерам, дітям, та працівникам культури знижка 25 відсотків).
Ти штучки були и на бильш пизних топорах.Але судячи з геометрии ,вуху,проушини-це волох.Бильш ранни 12-14ст.мали иншу форму леза-вариант а,та видносяться до иншого типу топорив.