То купи. Не плутай докупи: "хочу мати зброю" та "не хочу нічого робити, а нехай принесуть додому, без дозволів, і якби забезплатно". Бо то, таки, різні речі.
діду не відмазуйтесь, заспали та не прокидали колію то так і кажіть а не казочки про тсарьйа паька нам тут розповідайте. беріть шуфлю та мерщій біжіть чавунку чистити. отакоєот
нічого не різні. оно у швейцврії так воно і є. а отой свій ірбіс закинь подалі бо вони зі своїми цінами геть знахабніли
а потім сейфа, поставить на сигналізацію. дозвіл ще робити, та ну його, краще старенький ТТ в схроні а дома чисто карандаш або двухстволочку.
Оце так Бастіоновна вангує -)))) Хіба ми "недругі " ?!? _))) https://reibert.info/threads/razvod-izmena-kak-zhit-dalshe.855078/page-191#post-10857400
я так зрозумів,пана% в дитинстві батьки з собою на поьазарувать небрали,бо він при вигляді дитячих цяцьок,автоматиків,пістолетиків,закатував істерику,падав на землю,совав ручками та ніжками,і верещав на всю округу"хочю піталєта,хоцю тратомата",закінчувалось все тим що отримував порцію різок,і йому ставало хорошо і красіво
візйот вам, в вас тт є а в мене тілько сокира біля дверей, ну ще битка дубова. і ані тт ані дупельтівки нема ніц. подаруйте хто небуть кулемет, три.
хвойда кацапська воно і є хвойда. чого її досить не забанять за пропаганду камунії та за сепаратизм нерозумію