Мені отакою штукою керувати давали, і теж дозвола ніхто не питав. А на хреновий гладкоствол вимагають.
отож! тре щоб зброя вільно продавалась без усяких дозволів-шмозволів. пішов до крамниці купив хоч сто одиниць і всьо. зате люди будуть тоді ввічливі, лагідні та добрі один до одного і ніяка свинособака вже не припреться тут свій свинособачий чи камуняцький мір встраювати
як то звідки?як сказав! консерваторGeneral-leutnant Повідомлення: 32.646 Адреса: від Сяну до Дону ↑ Алеж Ви понімаїте. від сплати чесних, братніх відстоків нічого неврятує. в нас довгі руки/витяг з секретного комюніке /. ..приєднуюсь до привітань.
та заспав мабуть дід, завернувся у постовий кожух, обняв бєрданку та і захропів біля пічки. що поробиш. старість вона така.
в нас не канає./я з 94-загальну кожен рік,особову 1/3роки.ше нікого не пустили.гоп-стоп.і все.ті бабки своє діло знають.а ше як на пушку,чи до керма-атас.краще тиждень спізнити ,якшо після гулянки.бо рубають.а бабоси-тільки каса прийме.там не беруть./.
то тре в полі проходити/коли хабар попре/-ото псих і зробить висновок.а ше бурий хабар!ООО!там буде-крики,танці тіпа мумбаюмба.висновки будуть ще ті.
ще раз кажу при наявності зброї у посполитих злочинці в який і так зброя є будуть вже думати а чи варто? а чи не прилетить черга з кулемета на спробу вломитись у гараж чи автівку біля хати
Цілком та повністю згоден. Якщо в тебе немає - то купи собі. 25 років тобі є, цілком можна купити щось нарізне, вибір доволі великий: https://ibis.net.ua/products/oruzhie-nareznoe41/
взагалі то був тоді четвер/мама памятають.як тоді всі плакали...сексоти-з горя.а вони на висилці-з ЩАСТЯ.шо їх пекло зкінчиться...../
а ще витрахай мізки проходячи комісію, навчання, у дозвільній системі ходи час витрачай. а тре просто підти та купиль, як картоплю чи цигарки.
Тоді емігруй до Африки, чи Сирії. Там можна без всіх тих умовностей. У сирійській темі багато фото з тамошніх оголошень про продажі, на будь-який смак.
як в Молдові, заплатив сотню дали бамажку на покупку, пішов - купив, заплатив ще сотню за реєстрацію і ходи собі весь білий та пухнастий.
на яку холеру мені ті унтерменші? я тут хочу мати зброю. бо то самий гарний оберіг від злочинців та заїд
і тепер воно усе потече річками. а снігу ж до трясця то буде каша днів скілько бо вдень тектиме а вночі замерзатиме
попер я в Вопи-глянути шо нового./мав галерею Джонні на моб...десь про....моргав.тре обновитися.весна.зара дідусь підкине сюрпрайзів./
це шо за дорога така,ще видко при царьові Тимкові будували,ото нехай він і прибирає знову на мене капості говорите,а ще работнік культури та просвіщєнія,у нас тут цівілізація,все на лєктриці,навіть спальника не треба,та повітря з батарей зціжувати