Вікторович, дайте вже спокій тій техніці та починайте приймати привітання з Днем народження! Отож, здоров`я тобі міцного та щоб мрії збувалися!
Доброго весняного ранку. За вікном -10 , сракопад, понеділок. Але є приємна новина ... Вітаю з Днем народження ! Щастя, здоров'я та всяких гараздів на життєвому шляху.
Доброго ранку панове!Ті самі -10С маємо, на дорозі все груддя позамерзало в камінь,гарно буде пластмасові машини ламать Вітаю з Днем народження ! Щастя, здоров'я та всяких гараздів на життєвому шляху. Переглянути вкладення 11319092 Переглянути вкладення 11319093 Переглянути вкладення 11319094 [/QUOTE] Приєднуюсь до привітаннь!!!Гарних сигналів на копі!
В7 доброго ранку !!! На дворі гарно, сонячно, -3 Коли вже ті морози кануть в літо, бо вже задовбали, та ще й раби погано працюють -))) Отже, ранковак кава та до музичних справ !!!
Бачу, мартовіки, тобто, березневики вже полізли повним ходом -))) Пане Бобік, після викриття вашого підакцизного подарунка на мало гостів не розраховуйте ! Спойлер Вітаю з черговим Днем Народження !!!
Доброго ранку! Погода, легкий морозець та сонячено, не вже весна? Імениника з Днем Народження та міцного здоров"я!!!
Добрий ранок добрим людям,а поганим бусурманам нехай шлях трафе.Погода непунятна-склизько холодно та поскудно,сниг потроху вимерзаэ.Ворони летя то на пивничь ,то на пивдень,мать теж не розумиють шо то э.Я вже на роботи,нажаль.....
Приєднуюсь до привітаннь!!!Гарних сигналів на копі![/QUOTE] Всім велике дякую,з мене чарка,завжди на деюху відкриття сезону святкували,часом занадто бурно.
Вітаю панство з початком тижня! Пана Боба вітаю з Днем Народження! Усіляких гараздів, та приємних сигналів під катушку. Та прямо таки... Проходив я ті комісії. Платіть гроші, і все пройдете аж бігом.
З початком робочого тижня панове. Вітання гіменинику , весняного бадьорого настрою , най хвортуна ніколи не обертається до вас задом...
Ще раз вєлкє дзенкіє!А комісію для себе хочу пройти,хоч знати які в мене запаси цукру і лейкоцитів,і ще психолога перевірити на врівноваженність,практолога чомусь не приписали?а нарколюга в кінці своє резюме ставить.
колись майже зимою вже поночі вирішив зрізати шлях і поперся через Сольоне на Кривий Ріг , по селам заблукав бо туман та мряка , побачив коло одного генделика декількох людей , вискочив як був в одній футболці і побіг через дорогу запитатись як та де ... дверцята захлопнулись і сигналка ярко блимнула аварійкою та стала на захист , ключі за звичкою з замка висмикнув , але кинув на пасажирське сидіння і мобільний тамжеж . Після перемовин з туземцями повернувся до машини й ... Короче змерз та змок як собака , пів години танцював навколо й вже хотів вибити заднє бокове маленьке окошечко аж тут один могіканин каже шо він шаре в електроніці й знає шо в моїй автівці в бамперах вмонтовано датчики удару для розблокування дверей при аваріях . Ну ліг той індєєц на дорогу , шось там знизу пошаманив , погепав насосом від вєлісапеда - і очудочудноє !!!!! Дверцята відкрились , але разом з дверцятами вискочили подушки аірбеги , пістьєтс полнєйший ... Після того всім нажопупадаю переконую ставити тільки дорогу та якісну сігналізацію і завжди мати при собі ключі .