Депутат Верховної Ради, п’яний в дупу, приходить пізно до хати. Сів на краєчку дивану та й кричить: - Дружино! Олька! Та приходить: - Що? - Тазік неси, ригати буду. Дружина швидко принесла тазік. Через 5 хвилин знову: - Олька! Жінко! - Та що? - Забирай тазік, концепція помінялась – я обісрався.(laugh)(laugh)(laugh)
Не можуть ті поважні люди займатися дурнею. Впевнений, то відео зняли вороги, щоб кинути пляму на чесне ім"я порядних працівників. А на відео - люди, лише схожі на всім тутечки відомих людей. Але не вони.
Інколи потрібно діткам показувать що і ми були маленькими. і які ми мали розваги. бо в них один тирнет в голові. що взимку що в чудову літню погоду.
фууухххх... насилу вимкнув той гіпноз ! закрутилась голова , вхопився за стілець обома гуками та мало не ригонув - ну їх ті істрібітєлі ...
То пройдіть далі по вулиці та знімайте всі підряд бо вони \акамулятори\ такоі погоди непереживуть всерімно здохнуть. У Вас буде гарний гешевт і всі сосіди з новими акамуляторами \як впіймають за Ваш рахунок.\
це група нелегалів шо вирішили кинути Опришка на грошики аби він їх провів через гори .. і тепер під гуцульські мотиви херачать на рекультиваційних участках - передовбують земельку з-під колишнього лісу аби висадити там картопельку . Але то ще не саме моторошне відіо , мавпунів-нєплатєльщіків він пожалів і ллише взяв їх а рабство землю обробляти , а от шо він зробив з декількома групами хітрожопіх турістав - то знають тепер тільки хробаки та ті мавпуни шо закопували їх на добрива ...