а доброго вечора всім.ну не знаю-маю квадратові цвяхи<позичені при розборі австрійського будинку>.а ось ковані вони чи ні-то тре йти до коваля,або ворожки)))))))
а доброго вечора всім.ну не знаю-маю квадратові цвяхи<позичені при розборі австрійського будинку>.а ось ковані вони чи ні-то тре йти до коваля,або ворожки)))))))
- Мадам, чом ви так мало їсте? - Я бережу фігуру! - Мадам, щоб зберегти вашу фігуру, тре їсти, їсти і їсти!!!
Чоловік у крамниці на восьме березня вибирає дружині білизну. Продавчиня питає розмір грудей , той не може відповісти. Продавчиня наводить приклади : -Ну на що схожі? Як яблуко ? Як диня... -Як вуха спаніеля!
Шляпку спиляти то вже буде не автентично. А от розпиляти , або ще краще просверлити наскрізь по всій довжині - оце саме воно!
Добра - уговорілі. Шляпку пиляти не будемо, а тільки надпиляємо так, як у припадку деактивації багнетів! Таким чином заховаємо художню цінність та автентичність.
До речі виникло питання до Пана Кібермайстра - висновок експертів на такі цвяхи буде потрібен , чи достатньо лише фото деактиву?
Е ні!ось прийду з роботи,зроблю фото<негоже якось кота в мішку висилати>,потім тре буде оціночну вартість для нової пошти придумати <мають ж вони посилку застрахувати>,провести дезактив<думаю найкраще методом вбивання в метрову дубову колоду> аж тоді можна буде щось думати))))))))))))))))))
Фото деактиву і фото (а бажано - відео) відстрілу його. Але треба не по цвяху стріляти, а самим цвяхом. Як що залишиться - можна виставляти на продаж.