Доброго вечора,потренував всю группу мязів,буду відпочивать.На роботі теж гарманедець тарпився,розморозило батарею на протязі,то ампутували її.І тепер по тому стояку повітря гуляє,половина батарей холодна.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Bene_qui_latuit,_bene_vixit Я все роздав: всім жебракам, ханигам, Всім піпірасам, йо*нутим шакалам: Нехай вони внесуть корисний внесок В суспільне будівництво! Хай працюють, а я це все гребу! )(
У нас у місті є великі фітнесклуби, де є професійні тренери. Безумовно, у Вас ситуація може бути трохи інша, але тоді іще краще: ця ніша ніким не зайнята. То займіть її. Якщо на все місто буде 5-10 бажаючих займатися, то таки можна буде кидати обридлу бухгалтерію. Чи (іще краще) дійсно, організуйте свій зал, там же тренуйте народ, + гроші за вхід. І буде щастя. Не може людина жити без мрій, чи тільки мріючи про пенсію.
і будуть приходить 3 чоловіки а там і аренду прийдеться платити, утопія.Краще на офшор перевести лям і по тихому зїхать з містечка за бугор
Пане Алекс, зараз коли пік сезона ( буває два рази на рік: перший у вересні-жовтні, другий це січень-березень) в спортзал ходить максимум 40 чоловік. Ше правда є бабський фітнес ,кіко там тих бабів я не відаю, та й особливо не цікаво бо там ті самі набридші бугалтірки товстосракі тіко з інших установ. В місяць щоб ходити у спортзал платиться всього навсього 50грн - тобто максмум це 2000грн. в місяць у пік сезона, а літом взагалі ходить чоловік 10 не більше. Якщо виставити людям ціну у 200грн це мінімальна ціна абоненемта була в губернії у 2014 і що я буду там когось тренувати, то мені ніхто таких грошей платити не буде. Бо по перше спорт це самодисципліна, тренер за спортсмена тренуватися не буде і інформації зараз в мережі достатньо. Та і амбалізм наскільки примітивний вид спорта що там тренер взагалі не треба, це ж не бородьба чи бокс де без тренера робити нічого. Та й мені особисто амбалізм бридкий, я й сам ним не займаюся і інших тренувати не буду. Пишу ше раз і особисто для сусіда я амбалізмом не займаюся, а б'ю грушу та лапи іноді боксую із такими самими пенсіонерами чи студентами, підтягуюся на турніку, віджимаюсь на брусах , вчуся вправам на гімнастичних кільцях, із важкого в руки беру тіко гирі та по п'ятницям присідаю зі штангою. Я б оце сам походив би на якусь бородьбу чи бокс, як ото ходив у губернії, але нажаль в нас ніц нема тренерів і таких секцій. Організовувати свій зал ще дурніше ніж надіятися заробити тренером у вже діючому. Де взяти приміщення яке буде в центрі міста щоб всім було зручно добиратися, бо громацького транспорта в нас ніц нема? І де взяти як мінімум тисяч 150-200 грн щоб купити всілякого беушного спорт залізяччя для того дибільного амбалізма? Якщо б у мене було приміщення у центрі і 150-200 тисяч грн я б ото краще якогось генделика відкрив чи продуктовий гамазін - прибутку буде більше ніж від спорту. А мавши гарний прибуток можна і в губернію кожного дня їздити у гарні зали єдиноборств до толкових тренерів.
Головне, щоб потім не прийшли. А загалом, дуже, дуже багато схожого: Живе у спартанських умовах, гирі, бухгалтерія, береже себе для пенсії.... Це все савпадєніє?
Та бігають у спорт зал або вчительки математики, або такі дівчата що у мене і у них така різниця у віці як у Корейка і Зосі.
То нехай вони будуть Вашою цільовою аудиторією. Тим більше, що вони туди ходять похудіти, мають стимул для самодисципліни і віддаваня грошей. Загалом, яка різниця, де дивитися на бухгалтерок? У бухгалтерії, чи в залі? Але в залі вони хоча б міняються, і намагаються слідкувати за собою.