теж сипе , дме, а мені на дивані якось байдуже)) хоч земельку полл,є як розтане)) хоча зараз можна десь на трасі на трахтурі непоганий гешефт тягати)))
Уже третій день стоїть мороз... У тещі- депресія... Стоїть, дивиться у вікно... Якщо до завтра мороз не спаде- прийдеться впустити її в дім... Іванко, я вагітна. – Але від кого? – Від тебе. – Як, ми навіть не спали? – Та я сама у шоці.
Входів всього 2,один мій другий на 3 остальні квартири.І використовують вони всього 2 перші кімнати,решта підвалу замурована...Знаю що раніше там магазин був в одній із квартир,навіть поріг зберігся на тротуарі.
Щоб працювати у спортзалі інструктором це ж знову тре їхати в губернію чи краще навіть у Кійов або Гадес (для мене найкращий варіант), бо дома в нас на цьому грошей не заробиш. Велике чуже місто це житіє на зйомній кватірі і щоб у Кійові вистачило ту кватіру оплатити, та на харч і на одяг, то кватіру тре знімати із кимось у складчину, а мені вже майже сорок років то таке задоволення вже не для мене. Та й кваліфікацію тре відповідну мати шоб була клієнтура, тре і корочку якогось майстра спорта (важка атлетика, гирі чи накрайняк пауерліфтинг) і медельки із міжнародних змагань от тоді може і візьмуть працювати у столичні фітнес зали. Так шо працюватиму якимось сраним бугальтером та чекатиму собі пенсії та й усі діла. Іноді буркотітиму як оце сьогодні, бо погода кепська А так мене все влаштовує: кругом мене мало людей (не так як у місті), чисте повітря, живу у власному будинку, а не у комунальній кватірі.
Для любителів фантастики від Люка Бессона «Валериан и город тысячи планет» http://hdrezka.ag/films/fiction/23415-valerian-i-gorod-tysyachi-planet-2017.html мені сподобалось
в мене по провулку сусід, молодший за мене, і шмалика покурює і часом випиває але працює вже дуже давно у розвлек.комплексі, в залі амбалізьма) тренує, ще у дворі відкрив пару років як магазика харчі+ насьрбатись. і ще з батьком ремонтують,ріхтують та фарбують авто мопеди і тд. потроху вже перепродає іномарки! але зал не кидає!
Якби він з того амбалізма мав гарну копійку то не займавсяб іншими роботами. В таких містах як моє і ваше найкращий варіян не тренувати, а просто відкривати спорт зал для страждущіх стати амбалами чи скинути зайві кілограми і брати з них гроші за вхід, а там вони най шо хотят і роблять у тому залі.
там абонімент і займаеться особисто.звісно всіку хімію торгує))) сам якось в 2007-8р, два міс поїздив, по програмі з ним потягав, поки не здурніло, ледве відійшов, сів в авто і ну той метал)))) хай самі тягають)) мені краще його бачити на вагах на прийомці!
чого це кепська? гарна погода! ось зара до друзів сунемо на відвідини. а там мо ще і погуляти підемо по місту. всьо гарно
таки да, корочку і купити можна, квартиру зняти порядка 5 тисч, ну 2500 кімнату, харч, проїзд. Побув я вКийові недільку на хфірмі, потім сказав начальнику ну його н. і рвонув додому. Типер оце в Польшу збираюсь.