Саме такі і потрібні! Тільки коли будете відсилати, ні в якому разі не чистіть, адже можете, як одного разу сказав сам колекціонер після отримання подарунка, "зіпсувати весь історичний наліт".
З отих цицушків, що на першому фото, т реба пану Кібермастеру зробити компрес на усе тіло. щоб перестав бухикати.
САЛОм алєйкум!!! Вітаю всіх з тяпницею - днем цицьок!!! Щас набросаю вам, по саме не хочу До речі, в мене робочий тиждень закінчився ще вчора
[QUOTE="Allвидео з, post: 5696371, member: новой Рик. ан Консерватор останнім часом перейшов на колекціонування антикварних (і не дуже) цвяхів та відер. Так що коли Вам вдасться відшукати щось таке - відсилайте йому, чоловік буде дуже вдячний. Єдино, через природну скромність він мало кому в тому зізнається, і навіть відмовляється від подарунків. Але Ви завжди можете запитати в мене чи в Похабича, куди треба слати, ми підкажемо. [/QUOTE] А в мене э видро з цвяхами,видишлю йому на новий рик У подарунок.
Чого це ви матюеаєтесь?Ну не дружу я з цим залізом.кнопати вмію.а більш нічого.Камрад сказав так.ще єдин раз *убєш*.будеш робити сам.То я нічого і не чіпаю.
так „флеш“ то не залізо а софт)) я щодня так кажу сусідам…але все одно роблю компи, телефони, планшети - бо як же не помогти?)))