Я буду з негативом відноситися до любої роботи, така я вже людина. І не важливо де мені доводилося працювати ( чи то сторожем, банківським клерком, продавцем, економістом ЖКГ, чи оце зара бугальтіром в лікарні) кругом є якийсь негатив, ну не люблю я ходити на роботу і все тут. Гарно себе почуваю тіко після закінчення робочого дня, на вихідних чи у відпустці, а саме краще було рік в центрі зайнятості, я б ото вже й пішовби на пенсію по віку на 1500грн, якби була така можливість.
Мені б вистачило, грошей мало зато даром і головне шо цілий день вільний. Треба шось купити пішов влаштувався на літо, а от цілу зиму і всю оту подлючу пору весною і осінню був би дома і жив би на ту пенсію.
так він ще буде метал копати по полях, та на лісапеді відвозити його на прийомку до пана Єйналея Лопата, прибор, лісапед є, грубий гешефт гарантовано !!!
Страшний секрет!САЛО!СПИРТ.САМОГОН.САЛЬЦЕСОН.Короче все на- СССС!.ДОБРОГО ДНЯ ВСІМ!в Бандер-8,хмарно з проясненням.снігу-ніхт.
Дякую - мене вже на ФБ ляхи попереджали щоб мовчав та не насвітлював своєї позиції, але мене вже на місяць забананили на обидвох моїх сторінках так, що на протязі місяця буду мати спокій Як там - Лема в оригіналі подолали, багато різниць у порівняні з перекладом?
Так в тому вся і справа шо скоро людей за 40 приватники не будуть брати на роботу, а держ установ з кожним роком все менше, а пенсії навіть в 1500грн даром ніхто не дасть. Бо якшо дати дармові 1500грн то який дурень піде батрачити на пана за 2000-2500грн в місяць.
Цілих два тижні економив їв Арабських сушених хрущіві воду. Зате вікна вчора забрав, цілих два місяці збирав кошти.
Вам же пропонували ніц не працювати у Нацгвардії, та ще й за гроші - але ви чомусь хочете тягати залізо з доплатою.
Значить, Ви неправильно підходите до вибору роботи. Спробуйте влаштуватися на якусь роботу, котра буде цікавою. Тобто, щоб займатися улюбленою справою, і отримувати за це гроші. Наприклад, інструктор з фітнесу. Чим погано? Цілий день у спортзалі, приходять математички та розбитні офіціянтки, Ви з ними займаєтеся, а вони платять за це гроші. Я розумію, що "гусари гроші не беруть", але чому б ні? Це така ж робота, як і всі інші.
ото пан зря.Ви ше небули в наших клунях.тут деякі громадяни/особливо в старій частині міста/ мають такі підвальчики під квартирами.ОЙ!хто був в Криївці знає.а в підвалах-чо тільки нема.деякі під ті нужди-бомбосховища приватизували.спальні райони так-там тіжко.одне слово-поверх.виключи їм світло-і фсьо.
якшо вхід був загальний-мож ті люди відмурувались-.і зробили кожен собі окремий вхід з квартири.о.а сусіди живуть в тих квартирах якісь?як так-вибийте дірку/потім мож вибачитись-мов полку хотів закріпить,а воно..і замуруєте назад/.