Спорт порівняно із заміною шпал це так дитячі забавки. Шоб працювати обходчиком там тре амбальне здоровля, а не таке як у мене.
Вітаю панство з початком весни! Сніжить, мете, гріє думка, що нікуди їхати не треба. Припхався на роботу, та й займайся потихеньку (якщо бажання є) у теплому приміщенні і серед гарного колективу. Зате без бухгалтерок, нетверезого завгоспа, а іще у процесі заміни шпал можна копати навколо. При цьому, залізничні колії - то гарні місця. Багацько металобрухту, котрий можна продати за грубі гроші, і трапляються гарні речі, бо будувалися і експлуатуються вони давно. Тож задумайтеся, вигідна робота. І не витрачається окремий час на походи до спортзалу, це все іще й оплачується. Знову ж таки, всякі дорогущі мешти зовсім не потрібні, цілком достатньо завести пару кирзових чобіт.
Ну що,троха гумора з ранку,...для настрою! - Ну що ж, можу вас привітати, в вас зародилося нове життя! - Лікарю, але я ж мужик! - А глистам пофіг! - Тато, а звідки я взявся? - Та проблема, синку, не в тому, звідки ти взявся, а якого біса я туди поліз... Попали в пекло три шлюхи. Приводять їх до чорта і той починає їх розпитувати. Питає першу: - Зі скількома мужиками трахалася? - З 75-ма... - Норма 50, значить ше 25 батогів за перевищення норми по хребту і спалити суку! Питає другу: - Зі скількома мужиками трахалася? - З 60-ма... - Норма 50, значить ше 10 батогів за перевищення норми по хребту і спалити суку! Питає третю: - Зі скількома мужиками трахалася? - З 25-ма... - Норма 50... відтрахати до норми і спалити суку Телефонний дзвінок в квартиру з ЖЕКу: - У вас унітаз не забився? - Ні. - Добре... до вас зараз троє сусідів поcрати прийдуть.. Мужик стоїть у туалеті, пісяє і розмовляє з членом: -Ех, брате, скільки ми з тобою пережили, скільки пригод було, скільки згадати можемо! Тут несподівано пукає, повертає голову, дивиться на дупу: -А ти, шалава,-мовчи!
Уже пять років не страхую, бо на Київскій регістрації. тож пока норм заплатив один раз штраф.. а один раз чотири тисячі бо під зад підперся боров який не міг на педальку тормоза натиснуть задишка в нього,манюня цірапина на крилі 4000грв. якщо брать по тисячі на рік а страховка двох машин десь в 2500, то я поки в плюсі
спецодежду колійникам дають на всі случаї жизні,а ще лом,молоток дебелий,кайло,ключ щоб навстоячки гайки крутити(10-12)кг,мітлу обмітати сніг з стрілочних переводів,і ще купу всяких струментів,ну і навчитися пити горіляку(всяку) і тоді буде справжній колійник
Сижу і думаю податки плачу, пенсійне, і ніяка блядь не приїде дорогу не прогорне 500 метрів дорога державна..То тре закривать це підприємництво в дупу та пішли вони лісом.
Не вірте їм, пане Кацьо. Степан Срака (пошепки). Явна провокація, хлопці, – ми виліземо з теплої бульгахтерії, а він хвисть і сам залізе та й буде макарони один за всіх наяпувать! )М(
Так пан Алекс таки вже проліз у якусь бугальтерію, бо писав як утискає бугальтірок забороною палити цігарки на кухні. А де ж їм палити тім бугальтіркам, невже прям на робочому місці?
Було діло. Вони почали волати, що я порушую їх права, і вимагати визначити місце для паління. Я визначив, на вулиці. Але то, як вже писав, коли потепліє. Бо така погода, шкода навіть бухгалтерку на вулицю вигнати...