я трохи прокидав щоб бублітекарьки мали змогу у двері втрапити на тому і все. най дякують що так зробив бо міг і забити на те все. тож діду тепер ваша черга брати шуфлю та йти чавунку чистити
таке! в нього досвіду тілько як у церкві льох трусити а потім з дячкому усі винні припаси що піп на причасття купляв вижрати та матюкливі частівки волати. добре хоч органа небуло бо вони б іще і на органі залабили б щось накштал гопака
В7 доброго ранку ! На дворі гарно, сніг, сітер, сонечко, +0 ! Вчора накидало снігу сантімів 5 та придавило все це дощем. Ранком калітка в двар не відкрилася та ролета теж обмерзла -))) Діти до школи/садочку не пішли, тож, моємо повноцінний вихідний -))) Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
А яка зарплата у ваших сцикух? Бо он обхідникам колії (знайомий працює обхідником колії) зарплати добре підняли і ше обіцяють підняти.
оце з ранком! замело по самі колокольчики))) в двері скрізь шпаринку видавив себе на двір та трохи поразкидав то що весна накидала! а отой весь залишок нехай сама після себе вбирає!
приміряєшся у обходчики податись? там і зарплатня висока, і на свіжому повітрі постійно і булгахтерків поряд нема ніц, та ще можна і костилів та підкладок набрати щоб у брухт відперти
Вітаю панство! Надоїв сніг хочу літа не потрібен нам той армагедец! По Черкасах бідні люди до роботи дістатись не можуть маршруток таки нема. В нас нема світла,Оо є, оо знов нема і так цілий ранок. Ну в ночі то не було зовсім. Знов виключили. Повимикав всі прибори бо додьоргають. Тирнету дають то недають так само. Ось так і живем. Піду боротись з снігом хоча поки мете то дурна робота.
Та там здоровля амбальне треба: "...Входить якийсь дідуган з довгими пейсами, одягнутий в лапсірдака, поверх лапсірдака у нього яскрава кацавейка залізничних робітників, в руках у нього кувалда і лом..." Он зара обходчики із шуфлями прочищають переїзди і ті місця де стрілки переводу рейок, а таких точок на ділянці може бути 3-4 і поки одну розчистиш і дійдеш до іншої точки то вже те шо розчищав замете, а в теплу пору шпали міняють це ше те задоволення.
так тиж і так амбалізмом займаєшся задурно ще і гроші грубі сплачуєш за те, а так все те саме але тобі сплачують дуже грубі гроші. ще і прироботок будеш мати у вигляді шпал та рейок. шпали на дрова або на сажика продаси рейки або на брухт або на льох.
Ану хлопці, хто знається на макулатурі, бо вчора розгрібали дідову хату та знайшли ... Чи варта уваги ?!?
ну щоб дуже раритетне видання то ні, але і на макулірурі книзі не місце. най лежить, їсти не просе місця багато не займає
Це якась цілковита нісенітниця - у цілому світі поліса ВЦ (відповідальність цивільна) є по то щоб відшкодувати збитки потерпілому - тобто якщо я своєю автівкою комусь в1їду у "зад", то направа тієї автівки відбувається з моєї поліси.
Доброго дня будьте здорові! За бортом -11 мете сніжок. Вітер дурнуватий, за ранок трактор третій раз вулицю прогорта, а воно знов наміта. На працю не поїхав, байдикую. Такі весна це добре!
Гарна книжка.Грошей коштуэ.У нас дубарина-20 сопли у носи застигають.Припхався на роботу видигриваюсь.