диви сусіде яке суне. незабаром і до тебе дістаниться. ото де помаранчове там 8-9 см снігу, в мене зара 5 см показує))))
Дім великий,на 4 квартири,і льох не увесь мій.Десь біля 100 м.куб. і замуровано ще до моеї появи,людей тих давно немає.Розмурую а там вірус сібірки,і що тоді?Колись як не буде можливості копати тоді й розмурую,то на чорний день!
Вітаю!Пан Кундлер правий!Лежу чекаю коли будильник провібріруе,вже й у вікні видко,а він мовчить.До нього а там на табло 03:00:00 і дата 01.01.1970 ?перезавантажив,те саме,увів вручну всі цифри покищо працює,А на вулиці-9 мете ,курить і завива,буду мабуть автобусом добиратися на працю.Щасти всім!!Будьте обережні!
в мене також проточної води нема . в лійку кладу вату а зверху дві пачки активованого вугілля і всьо в парядке ...
Доброго ранку камрати! -14, соняшно, поки що без вітру, трішки сніжку сипнуло. З новин нічого цікавого - мене знову забананили на ФБ, але перший раз одразу на обидву сторінках а сьогодні на півдні Польщі, у Бескидах, було тільки -28,7 градуси!
Всім привіт. -15 без хмаринок. Моя Ніваджері не завелася, Дала поняти що по місту можна і пішочком походить.
Яка прикра новина, не дотягнули корінні мешканці до сьогоднішнього Пуріма. Всім не перетруджуватися сьогодні, бо з православних посполитих деруть три шкури. Три. Ітого - дев"ять.
Пьяньій воздух свободьі сьіграл с паном slawuta5 злую шутку. )( Там вам не тут, то на Лодзі, як за круля Саса - їж, пий, попущай паса. . Позиція Верховного суду така: потерпілий має повне право на відшкодування спричинених йому збитків - хоч з винної особи, хоч з СК. А вже потім водій, якщо захоче і зможе - нехай повертає собі сплачені потерпілому кошти - із страхової. Тобто, страховий поліс ще нічого не гарантує, а його відсутність - то штраф.
Доброго весняного дня На роботі,тепло,затишно,за вікном бєзобразіє,мороз,вітер сніг ганяє,люди снєгоборьбой займаються,але одне радує сіноптики обіцяють з середи якись плюс,може і брешуть
вітаю панство. припхав з тєжкої праці, сорбаю каву та читаю що вас тут заметає. в мене теж троха снігу впало, де по берці а де і по коліно було поки до дому пхав. шляхи пробиті то посполиті шляхами пруть хоча і тротуари теж намагаються чистити але невстигаютьбо трахторець маленький я тілько один бачив і поки він пропхаєусі тротуари то там де він починав вже наново намете.
дідуган,Ви сніг вже відкидали шо бурчите і погрожуєте,тут серйозні питання розглядаються,може навіть на мулійон
Вітаю! На вулиці не так вже і страшно як здавалося коли дивишся із вікна теплої хати. Вулицю прогорнув трактор, центральна теж прогонута. На вулиці -13, вітряно, мете сніг, місцями перемети десь по пояс. В паліклініці пацієнтів ніц нема (і це добре бо менше бацил буде в повітрі) тиша і спокій.