Та це звичайні американські діти, там зробити тату як у нас сходити постригтися. Хоча я ото останній час спостерігаю що наша молодь теж активно покриває свої тіла татуажем.
Осьо Вам для дослідження невідомої частини льоху,можете не дякувати,при знаходженні кляду 25% https://auction.violity.com/70003802-videokamera-dlya-doslidzhennya-ta-viyavlennya-tajnikiv
Досить вже молодитися, ось твоя аватарка і не вередуй. Краще бути тим ким ти є, а не вдавати із себе казна шо чим ти не являєшся.
Кумедно, що за збитки при аварії платитиме винний водій, навіть при наявності полісу. Якщо так захоче потерпілий.
Тут є і харизма,і не пісна вона,можна ставити в один ряд з картинами Айвазовського,а на авку гріх не поставити
не бойсь , камеради ! Ми загартовані й перші два-три роки після наступаючого катаклізму зможемо по хатах якось вижити , а от городяни канєшно вимерзнуть , поїдять одне одного і вимруть , трохи жаль ... Але нічого - підемо потім по решткам міст та будемо збирати артефаки та книги аби зберегти для історії ... Сало в погрібі єсть , морква та картопля, відро квасолі , десятка два гарбузів , декілька каністрів солярки їзраїльської , карабін , пару тисяч набоїв , декілька зимових балаклав , зимове канадійське обмундірованіє , полартеківська білизна декілька комплектів та ще дещо ... Думаю якось протягнемо аби тільки апіндіціт не схватив чи переломів не трапилось , віруси та шмарклі мабуть таки вимерзнуть в умовах вічної мерзлоти , а для сугрєву запасся розтиркою шісятиградусною так років на три . Ну вродьби всих Вас провідав та попередив , зв'язок триматимемо доки не сядуть акумулятори в мицику . Вранці обережно - не відкривайте різко двері навулицю бо як-не-як може бути до сімсяти морозу й обмороження легенів гарантовано !
Оце вийшов тікишо на поріг глянути, мо котик прибіг, а його гимоняки десь ніц нема. Добре хоч через дорогу купа покинутих хатів із потрощеними шибками, то там котик мать і заночує. То на вулиці таке робиться наче корінні мешканці Златополя в одну петлю по двоє лізуть. Вітер гуде, сніг крутить, до ранку буде капець. Оце я не заздрю зара тим водіям хто посеред поля поламався, та і мнсників і комунальників держиморди вигнали допомагати людям на вулиці на всю ніч. Буду моститися спати, бо завтра якось тре буде догребти на роботу.
не переймайтесь такою мєлоччю - завтра вже не треба нікуди йти , ну хіба шо по магазинам трохи назбирати сірників , мила, свічок , крупи та вірмішелів , да - ще про сіль не забувайте ... Щасти й Вам , камераде !