та нормально. до нас насувається саме смачне місце циклону де дуже багато снігу. ранком мабуть пооткидаю трохи якщо натхення на те буде а ні то і так нормально
Фільм "Післязавтра" про те, як під час вселенського снігового катаклізму народ ховався в бібліотеці. "Савпадєніє"?
І куди той шифер класти. ?Маю три добротних льоха один сам строїв цілий місяць з обрізків брекші. То як конструктор голова до вечора болить та сниться , з бута простіше. Але склав і рейки положив ще дідові 1942 року зі свастикою та клеймами Крупа стоятиме 1000 років
не верзи дурниць! знайома жиє біля ную-йорка у нью-гемпширі то там зими та морозяку куди там нашим, снгу бува насипає по самі яйці. і нічого, жиють та радіють.
В мене теж такий льох. Ярочна стеля і рейки, мать один цирителі ваяв льохи, чи мо то якийсь проєкт льохів такий
Та щось географія походеньок церетелі велика,ховався мабуть від когось... Доповню,більша частина льоху замурована і я ніколи там не був...Думаю пробурю дюрку та загляну за стіну...
Вареник. А шо там у тебе таке? Вєнік (тихо, зловісним голосом). Того ніхто не знає. Ключа загубили. Одні кажуть, що там гестапо було, а старий Кіндрат, ну шо ото від самогонки помер, казав, шо тіатр… Туз. Це отой, шо медекспертиза написала: “Тєло прожгло діван”? Вєнік (хрипко). Той самий.
я непойняв, тобто незрозумів а коли це ми на ВИ перейшли. і чого це ВАМ моя авка неподобається? гарний веселий хлоп з сокирою що щиро посміхається до усіх. що ще тре побачити людині перед власною смертю як не щиру усмішку?
Ти сусіда читать вмієш? Я там писав шо в Америці зима тіко в тіх штаташ шо з Канадою межують. А отой Нью-Гемпшір де знаходиться, гаятебепитаю? Ось глянь на карту, із того Нью-Гемпшіра до Монтреаля можна сніжкою докинути. От дивна твоя знайома поїхати жити в Америку і оселитися на канадійському кордоні. Ні шоб десь в Каліфорнію чи Флориду або в Техас на узбережжя Мексиканської затоки чи накрайняк Гаваї, мать вона в тебе якась мозахістка, ше б ото на Алясці поселилася.
Як таке може бути? Ваш льох і ви не знаєте шо там робиться? А ше копарь-пошуковець скарбів, соромно повинно бути.