А воно йогомосці буде постійно нагадувати про відсотки.і відсоток я віддав.і пан вождь постійно памятає.
Вітаю ! То ви що шило встромили в спину чи загривок , що воно постійно буде нагадувати пану Консерватору про своє існовання .
Шановне панство. Мучить мене одне питання (тільки не смійтеся з старого). Минулого чи вже і позаминулого року приніс додому здуру одну річ. Годилось би її виставити десь в розділі про хлам, але .... все зелене з того місця де я її знайшов асоціюється у мене з мадярами по ДСВ. То і думаю чи не приніс я додому якусь каку? Матеріал - алюміній. Всередині судячи з ваги чимось заповнене (колупатись звичайно не став).
А там різьба якась є? Мо це просто чорнильниця? Як бачите, приліпивсь. Спробуйте оновити флеш в браузері.
Зверху різьби на горловині немає точно, про внутрішню різьбу сказати важко - треба поколупатись. Наскільки я зрозумів, щось ВОПоподібне нікому не нагадує... при обстукування виглядає, що нижня частина пуста, наповнювач тільки у верхніх двох третинах посудини.
Розколупав... Внутрішньої різьби немає, але є звуження отвору до розмірів олівця. Всередині спочатку ніби земля з домішкою вапна, потім картону чи багатошарового паперу. В самому низу речовина кольором схожа на сірку...
Як чия? Консерватора, чия ж іще..Все що найдено в землі та воді-його величності вождя всіх народів та народностей, Консерваторіума Олександрічєского.
Пан Консерватор останнім часом перейшов на колекціонування антикварних (і не дуже) цвяхів та відер. Так що коли Вам вдасться відшукати щось таке - відсилайте йому, чоловік буде дуже вдячний. Єдино, через природну скромність він мало кому в тому зізнається, і навіть відмовляється від подарунків. Але Ви завжди можете запитати в мене чи в Похабича, куди треба слати, ми підкажемо.