Угу... Вирок не покажете, де людину виправдали через відсутність закону про зброю? Такий, що в законну силу вступив? До речі, поліціянти почали дописувати в підозри та обвинувальні акти отаке: http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2471-12 Раніше не писали, а тепер пишуть.
я, як пересічний громадянин, довіряю профессіоналам, так що вам для дискусії треба зайти на сайт УАВЗ. А що в нас в країні в судах бардак я вже майже два роки як в курсі, 13.03 у мене чергове засідання суду.
У судах, якраз, з цього питання повна одностайність. Судять народ по 263-й на основі міліцейського наказу аж бігом.
Ви це... , камраде, обережніше з порожніми слоїками для снігу, та ще й у бункері Бо тариф "святковий" - то геть зла штука
щойно з вулиці, добре що важке в руках було, бо здуло б десь в степ))) оце мете і бздить несамовито... головні двері відкрив до половини(відпихнув сугроб) бо важкі) завтра замете, піду гаражними або тилом через веранду)) одне добре , встиг медовичка і какави купити)))
То якраз вугол для випорожненої ,а повна за спиною.Огірочки,помидорчики,компотики,вареннячка,салатики і т.д
В мене зара вітер аж гуде, але поки снігу ніц нема, та й геть того снігу вже і не хочеться. Таке, а хто всю зиму скігліть шо снігу у нього ніц нема. Ото завтра із шуфлею в руках хоч розімнешся та смалець трохи поганяєш.