бурчите тут тілько ви бо тілько ви тут старий дід-буркотун. а що до визначення то женіть мені лямпу та кулемет, три по три і я не буду вас чипати три дні, може.
Вітаю шановне панство та не шановне циганство!!! Що тут нового? Попив кави з шановниим паном Алексом та добре поспілкувався! Було приємно зустрітися. Іду вже на столицю.
Зробіть, краще, окремою темою тут, в "Курилці", більше народу побачить. Або просто в Чернігів на ОК "Північ" відправити поштою, там знайдуть того хлопця: https://uk.wikipedia.org/wiki/Оперативне_командування_«Північ» Дякую, що знайшов час та можливість провідати.
Колгоспна робота вона така! Платня - як дурнику, а питають - як з розумника, та ще двох його товаришів. Всім добра. Було -16, потім -13, вже знову -16, і схоже що це не нижня планка на найближчу добу. Білих мух трохи було, але знову лінивих - мо на який сантиметр нападало. Побіг ще за отих друзів розумника працю працювати.
У нас нема Закона про зброю, як може буде незаконне поводження? Знайде нормального адвоката то нічого не буде.
Та дороги в нас знатні,до речі міст відремонтували який майже 10 років закритий був.І з Ха трасса нова,а от далі
а в нас оказія з дорогами получилась навпаки,-всі місцеві трахторісти і хфермері по всих вуличках прогорнули