а потім у сводках поліції буде що вилучили цілий арсенал яктм можна озброїти цілу дивізію. от тілько скромно промовчать що дивізія буде гномська бо більше ніхто незможе користуватись тією зброєю))))
ну та як?всі сокири комплектуються моторами ЖИД ІЗЯ.розшифр-Жутко иноваційний дирчик.ізя-то трізновид
Діду, не прискіпуйтеся! Те що Ви побачили цицьки і не побачили головного, то не привід відмовляти собі у смачненькому
діду те що там є чарка ще не привід посити цицьки. не порушуйте реглямента. хочете горілки то підіть нацидіть собі чарку чи дві, хильніть та заспокойтесь.
Осьо хтось хтів продати через інтєрнєт продати, мо то навіть і якесь схп чи ммг, хоча мо і бойове. https://zlatopil.com.ua/investigati...skomu-cholovik-namahavsia-prodaty-zbroiu-foto
Попержать тре про такі веселощі. Бо я знаю шо сьогодні не п"ятниця і похабєні не повинно бути, а ви ото теке викладаєте, в мене ж повен кабінєт смотрящіх у чужі монітори.
Таке тре отому дідорі% показувати коли він спати пхнеться,ще правда рубероідових добавляти,він без них не може
ну що панство, сумували за снігом? подивився то суне на нас ще більше ніж вчора було. а воно мінє треба?
діду якщо ви таке вподобаєте разом з обізянами чорносракими то це ще не значить що іншим таке теж до вподоби