Гарні ліки вживаєте.але не правильно.Рецепту хто виписав?Скілько разів на день.ніч.по кілько пігулок(чарочок).до їжі.чи опісля.Цігареті палите.якщо палите.то тілько після 3 *пігулки*.*дурну траву* перед сном.знімає отруєння *пігулками*.
Буй там, а не гарна корисна річ. Щоправда, зустрів ось таку штуку: http://ibis.net.ua/ru/products/details/33370500/
а от тут нічого не вийде. я ж не приймак щоб мною теща командувала. я цей. шаблюку козацьку хочу ну і може ще пірнач чи келеп. теж хочу щоб в мене красиво було. ну або принаймені сокиру якусь чи списа.
саме правільне це коли горілку не чисту вживають а настоянку. тоді воно дуже добре допомагає. ось слухайте рецепта. на склянку горілки три каплі води. але тре'бути дуже обережним. бо якщо врятуй боже буде чотири то всьо. ефекту небуде. треба тілько три краплини. от як зробили тую настоянку то вживайте перед їжею та добре закусуйте. і так три рази на день. в ранці. по обіді та на вечерю. а. і цей. якщо ото стратили та влили чотири або дів краплини води то треба повторити але влити три краплини і пити. дуже допомагає.
Мало. Ось: Пан Суєр полюбляє такі пасажі, впевнений, йому сподобається, коли він повернеться. А нічого "умнічать", спочатку наробив реклами, а як я запитав де ж купити, то що? У кущі?
Пане дохтур Вітер, я, як вже вживаю, то смолю тільки після третьої! А дурну траву не переношу взагалі, том ця рецептура для мене не підходить. Найкраще знімає отруєння пігулками дівчина добра. Перед сном, авжеж.
ну реклямувати ти перший почав, а я лише запропонував тобі купити копію. а взагалі то ти просто не хочеш щоб я до тебе приїхав. ну так так би і казав. неїдь до мене бо мені шкода для тебе сала шматочка та філіжанки кави.
Запросили мене куми на день народження.*Квасити *поїхали в Холодний Яр.в *кабаце*подавали горілку настояну на звичайному хроні.Я її кляту *викушав* штоф(1.2 л).пяний не був.настоянки.то кляса.А зара оце *давлюсь*вином.власного виробництва.
Угу. З цієї серії: - Вчора з кумом так гарно посиділи, а вранці як на світ народився. - Що, так добре було? - Ні, вранці мене в капусті знайшли.
Хріновуха лікує ліпше від перцевої. Але зара нема в мене її, доводиться рудою лікуватись. З маленьким злим перчиком всередині пляшки))) Надобраніч, панове! Солодких снів!
Так оно вже сопе тихенько.добра дівчина.задовольонна.А дурну траву не вживаю.ну хіба що інколи.під настрій
А іще притискаєшся носом до її шиї, і той ніжний запах звод.... Так, щось я спати збиравсь. Добраніч всім іще раз!
Я ото поки спать не ліг, кажу вам, що ви брешете, пане Консерватор! Вам окрім кулемету нічого й не потрібно! Втретє, надобраніч!
чого це? мені наприклад конче потрібна шаблюка козацька, ну або хоча б келеп чи сокира. бо я такі гарні келепи та сокири в одного дуже поважного дядька бачив що аж слина потекла. як він дозволе то виставлю світлину. от де краса. а як буду мати шабелину то тоді треба і палас на стіну повісити а оті малюнки у рамочках що дружина повісила на стіну повикидати до бісової матері.
ЯКЕ НАДОБРАНІЧ???? АнУ ПАДЙОМ!!!!ВИХАДІ СТРОЇТЬСЯ!!!! будемо консерваторового заплічника перевіряти, чи правильно склав, чи чого зайвого не положив..
Та найдеш ти ще шаблюку, не сумуй....А тещине фото в рамочці, що висить в тебе над кроваттю дійсно пора викинути...
Поросятко взагалі не повинно за межі двору потрапляти. Коли воно вештається за двором - то вже явно дике , з усіма наслідками.