нам золота не тре-дайте покопати спокійно,а то що ви назвали поганками-вже посмажено і зїдено(це гливи т.н рядовка фіолетова)дуже вам скажу смачний гриб.і дуже цінний-в плані що їх майже ніхто не бере(бояться всі),а так в муку їх,яйце і на пательню.відбивна хай ховається!
Та де воно ( сало ) візьметься в комунальному будинку та ще й у великих кількостях . Ну може є там кілограм куплений на базарі , то й в мене є таке добро .
Або увізміть таку штуку як танці. Щас кожен --- сам по собі танцює, руками й ногами махає, спотіє весь, а в нагороду хіба що запалення легенів схопить. Між тим, чоловічий піт – то ценна сировина. Тож, замість руками махать, візьми платок та зажми його під пахвою і так танцюй, щоб добре потом просяк.)М(
="casio, post: 5694376, member: 21984"]Не знаю . В очі нічого не кажуть , а як воно хтозна .[/QUOTE] Тильки при зустричи забиваються в вугол и голову руками закривають.
е ні,за 5 метрів-диким кабаном вже вважається сусідське порося(но то теорія,ці правила на практиці не діють.ми ж не мацкалі!і сусіди в нас-золоті люди.всім би таких!)
всім добраніч,блохи наніч!будуть кусати-мене не турбувати! з вами добре та тре йти баю,завтра в наряд.тре мати товарний(виспаний) вигляд.
а нащо йому великий? а з маленьким і у місті зручніше пересуватись по везьким підїздам та квартирам та і не такий примітний як великий.
Я таке салко їв на Майдані.гуцули передали розібраного кабана.Пан Вайс пригощав.Смачнішого ніколи в житті не їв.
на мій погляд це дуже жорстоко. йогомосць приносе дуже велику користь райбу. але це не обговорення дій а лише підкреслюю мій погляд
Саме тому тільки на три доби, пане Консерватор. Він добре знає правила, і те, що він написав в темі "ситуація в Україні", чи як-то вона там зветься, було занадто нахабно з його боку.
Як в козаків.порушив звичаєве право-отримай.І не важливо .хвацький ти козак.чи біля худоби ходиш.ІМХО.Я живу так.порушу-покарайте.вже додемократизувалися.
та я ж не проти щоб порядок був а не то шо січас(с) це просто в мене звичайна цікавість ну та і просто побалакати є привід. бо щось всі порозходились а мені якось сумно в тиші заплічника готувати.
Та ніхто не росходивсь. Тільки хтось на Сході (я сьодні не поїхав, приказу не було), хтось спить вже, бо вже за півноч, я ото продовжую лікуватись горілкою з перцем хворіти.