таке! щоб ти прибіг та все зїв!? хоча все мабуть незїси але понадкусюєш точно. а схрон в мене вже є. у дворі стоїть. льох зветься. якби був троха більший то можна було б там кімнату антуражну облаштувати, у національно-патриотичному стилі. хоча верніше це треба називати криївкою, а не схроном бо назву схрон то москалі видумали.
ну мо і не так добре але шлях повинен ще бути. хоча мог і зберегтись якщо не армяни клали. ото буде несподіванка коли хтось на ранок побаче замість шляха котлован метрів 10 та глибиною метра 3. а все заради пачки цигарок та махорки.
Якщо самопал з чогось правильного (наприклад, з МР-40), то дорога не перешкода. Той не годиться. Має бути десь на відшибі. І там має лежати лиш найцінніший хабар. Небагато, так щоб вліз в один автомобіль "Фольксваген", чорного кольору. Я координати не скажу нікому, тут можеш бути впевнений на 100500%.
Ні, не кусав. Я лиш вживав принесене ним сало та пив чай з його самовара. А тримаю я все на роботі, у кімнатці для відпочинку, і ніколи з того таємниці не робив. Навіть співробітники різних правоохоронних органів те бачили неодноразово, але колекційка абсолютно кошерна. Ось:
та не дуже вона по кошерному фень-шую. ти кольбу автентичну поставив? ні! то про який кошерний фень-шуй може ідти мова. гаяваспитаю
а що то за жовтенька копійка , і решта копійок які , га ? а оті каски та машенгвери то хай Кансерватору буде виїжаю на ревізію , Кансерватор у люльці сидить рукою зверху вошкає , думає де кулемета буде ладнати
Ти знаєш, я би може і поставив, але з тим одна малесенька проблема - його просто ніде нема. І той, досить розумного включати. Я розповів, де моя колекція. Тепер твоя черга розповісти про координати схрону. Тільки мені пиши у приватні повідомлення. Адже це лиш з метою щоб я міг тобі нагадати, якщо ти забудеш, і не зможеш знайти.
То колажик. Мідні по кругу - справжні, а сірі та жовта - копії всяких рідкісних, на зразок рубля Петра Олексійовича.
як то немає?! є! десь тема була там були на граненки кольби. і колір якийсь нетой. мо через апарат мо через освітлення, але не те щось
Я не знаю від чого то дуло,бо не було тоді книжок по хфріцям, і Райбі, но дуло було з мушкой і пулі від моські лізли на ура!
[QUOTE="obuch59, post: 5693957, memberМорозова.]І що?[/QUOTE] Якшо на копи тебе застала теща-дай эй морозива