В нього коза є? А чоботи кірзові????і зеркало з яблуком? https://www.google.com/amp/s/www.anekdot.ru/id/-21200006/?amp
В7 доброго ранку ! На дворі гарно, знов +5 та сонечко пробивається ! Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
Доброго ранку. Який файний понеділок —мені знову зарплату… пообіцяли заплатить. Дороги до Вас вже поробили? Бо якось через Умань їздив у Черкаси, і через Ставище… не бачив доріг — лише ямки, а сясьлика хочеться)))
та які там дороги,про шо Ви таке балакаєте,в нас самі кращі дороги по европіна рівному місці чогось зігнуло передній і зазній диск,шоб була безкамерка,то розувсяб
То на рівному, а якщо на нерівному? Боюся навіть уявити))) Просто вчора спостерігав картину маслом: колона військових спиняється, з переднього КрАЗА вилітає капітан, витягає водія і починає підводити до ямів і щось кричати. Я так зрозумів, що навіть у Кразі їзда по наших ямах стала помітною
Щось я не вірю що на Кразі ті ямки відчутні,самому прийшлось 1.5 року на 255 луноході віїздити,можливо воділу човпли за те що повів колону по "гарній..."дорозі! Момент істини,шашлик то мав бути козячим,то баранячим,а став кошачим,ще троха і загавкає. ДОброго ранку,сонячно,гарнюньо на вулиці,але по нету брешуть що -8,бо наружний термометр якогось дідька відклеївся від скла,тра його якось примастирити на віка.
знову ви діду все переплутали. найкраший шашлик зі свинини, а з кози ліпше окіст замаринувати та у тісті запекти вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. на дворі сніжок якийсь пролітає та понеділок, у вечорі на тєжку працю йти
— Наум Львович! Почему Вы требуете развода? — Она таки отдается мне только на боку! А я хочу как все — на спине! — Гражданка Либерзон! Не валяйте дурочку — отдавайтесь мужу на спине… — Ни за что! Я тоже хочу телевизор смотреть!
а я розмовляю/ото коли тре якусь руцкоязичнупутінорускомірную тварь послать подалі/-не хочу мову паскудити.переходжу на ....і все.всі йдуть туди і за чим пошлють.а все остальне-тоже пробував.клас!а ше було-ночівка на сіні,ожини-грибів повні кошики,на рибі цілими днями-бо річка попри хату.обід-пайда хліба і квасного молока,ложкою/бо густе шо холодець/ і бігом знов на річку.....доброго дня всім!припер з роботи.сКота-першим ділом покормив.закинув лахи в прання,напалив пєци,зганяв в магазин ну і т.в Бандер+2/на сонці,-1 за так/,сонячно.
Оскільки я виріс в Києві, але вчився в українському класі (тоді таке було «А-Б» рос., «В-Г» укр.) то розмовляю вільно Українською, російською та на суржику)) іноді не помічаю, як переходжу з мови на мову. А от син до армії взагалі українською майже не говорив, зате тепер російську рідко вживає, там це було як розпізнавання «свій-чужий» чи що?
Я не пойняв, то Ви теж з нами на вихідних були? я саме цього анека і саме так тоді розказав))) Ще хтось на верхньому поверсі почав іржати, мабуть кобила. А за вікном молодняк попід лавки поліз чогось.
щось таке. друг розповідав що у зайцевом міняли позиції чи щось таке, точно не памятаю, і ось вони вдвох йдуть по вулиці шукаючи своїх, чують у дворі розмовляють але чи свої чи кацапи невідомо, то вирішили кричати паляниця))) щоб точно дізнатись хто саме там. минулось все добре то були свої. отакоєот