та якби то вона була моєю то я б вже настрогав головок з сірників щоб забити та гепнути,а так то мені тільки поносити дали. зараз вона наче до музею підправлина. ну це при умові що хтось з школярів не утягнув на полювання.
ну якщо у дарунок я отримаю шварцлозе та скрині хоча б 3 набоїв до нього то так. а взагалі то перед новим роком, за чотрири дні до нього завжди було. я ще новин не читав мо вже щось змінилось а я і незнаю
та кажу ж якщо нічого не змінилось то було у грудні. але може я щось упустив і вийшов якийсь новий указ.
То пан К до шварцлозе тре ще й таке і мрія здійсненна! І по відсотки є на чому пхатись і відстрілюватись є чим!
Вітаю!Так у когось є я чому попереджаю, що ховайте Все! бо завтра будемо пхатись до лісу і мона заїхать,до Кілоград,Знамянка,Смела- по дорозі!
Та сліпий чі не сліпий,а після сльозиварення Великого Вождя( бо пан Опришок далече мешкає і всюди каже-самовивозом) всі стають зрячі(особисто перевіряв)
Я вже давно передбачив ваші маневри . На коп із собою не берете , тому завтра їду на північний захід в Нову Сербію .