я в трое можу запродати , але всяких артифактів затребую ... от я Вам не погано советував спитляти по англійски , прийшли би ваші до дому а Ви їх питаєте : а де були , га ?
трохи пиво загребає , треба лягати спати , у співробітника завтра іменіни . знов прийдеться горілку пить ...
а в чому кайф набратися в хлам а потім стогнати? бо життя вже на закаті а ніц не розумію. хіба садомазо?
Щось наш предводітель прогулює, мабуть знайшов спосіб потрапити в таємну кімнату,тепер читає всілякі раритети . А може шоколадку смакує ;-)
ну то тіпа ... ти мене уважаеш .. то давай випьемо ... а всьому винна хімія . випивший сто грам відчуе їхню дію через 20 хвилин ... за 20 хвилин як можна накидатись ?
видко хапнув (а може вона його ) якусь запізнившувся бібліотекарку ... а може лямпи за клуньою тре ...
таки да, за малий % можу дати мобільник але краще купити ту лямпу і пану К таки продати за гарний гешефт.
кажуть місцеві дядьки шо цапа не можна різати бо він смердить шо атомна війна , хіба вбити з ружа та собакам викинути
як кажуть на вкус і цвєт камерадинів нєт ... А хімія то наука сурйоззна - якшо після першої не осліпнув то можна ще , а потім ще , ще , щеееееее , заради тої науки огогого ....
Простіть мене, як я прощаю всім, Якщо кого образив ненароком, Нехай біда ваш оминає дім... Лиш ворогам - нехай вилазить боком!!! Еміль Дубров.