Знаю де його нори,напевно доведеться піти стежкою пана Дітріха,та накупити страйкбольних бімб і все там замінувати,ото йому буде весело та різнокольорово ні такого ніззя робить,нехай живе собі спокійно
та лиса можна потихеньку пухкать поки шерсть ще не линяє,їх і так розвелось чимало,через шо і зайця мало.
Якось їхали восени пізно,з двох сторін кукурука,а відстань там кілометрів з вісім, і в світлі фар нарахував приблизно з десяток лисів різного калібру,і три зайчиська
Садист - замість ковбаски дати голодній тваринці, то він каменюками кидається - ще трохи і буде в нас ще один заклюний
це якась там сибіряцька вузькоколєйка десь покинута владою їхньою,от вони (баби) шпали і тягають самі собі.
В нас вузькоколійки дублюючі основні гілки залізниці,знімали десь в сімдесятих,мо хто знає де,на яких картах їх шукати,колись була мерекосовська карта 1950 року здається,мо в кого є??
ну шо , добрався до тэжкої праці . оце сиджу тай думаю з чого ропочати 1,2 л. що дружина дала з собою чи з 1,5 литра пива щьо по дорозі докупив в магазині . бо нічь довга а праця тєжка щьо аж аж ...
лисів то да . багато зараз . живу на околиці невеличкого міста . торік лис за дві ночі половину курей повиносив . і це не зважаючи на то щьо в мене сусідка тримає зо 18 собак які бігають по вулиці ...
що діду таки вирішили рейками та костилями з підкладками розжитись. гаявасуважнопитаю а самі волали ніззя чавунку розбирати, ніззя а самі що.
Добрий вечір,тіко з лісу,ніц нема цікавого і тому лісі,а ще коли там поряд село де мешкає фанатик копатєль...навіть не фоткав,кілька бімб,хай лежать до гірших часів...пару кіль шмурдяку.Я в печалі!
А це вам для настрою недільного,кілька кавалів! Мучилася з нежиттю. Колеги почали підказувати засоби. Одна каже: - Треба тобі грілку на все тіло. (тобто чоловіка) Тут інша, не зрозуміла приколу, і каже: - Навіщо на все тіло? Можна просто теплі яйця до носа прикласти! Жив-був з..:здець. Він був дуже добрим та усім дарував шматочки себе. Тобі з:::здець, мені з::здець, усім з::здець. Сидять чоловіки в лазні…дзвонить мобілка…один взяв трубку і відповідає: - Так, люба, що ти хотіла?…Шубу!?…Звісно можна!…Знаєш де гроші лежать?… Добре!…ще чобітки….та будь ласка!…Сумочку!?…та купуй! Вимикає телефон і говорить: - Пацани, чий телефон? Спросил у деда: почему сейчас в семьях мало детей? На что он ответил: раньше целовали в губы, а трахали пи@ду. А сейчас наоборот. Зять приехал из АТО. Сидят, пьют с тестем. Тесть и говорит: - Я когда с войны вернулся, то привёз трофей - швейную машинку Зингер. А ты что привёз? - Муху! - А что это за штуковина? - Пошли во двор, покажу. Видишь старый туалет в конце огорода? Представь, что это машина с сепарами едет. Прицелился зять, как шмальнет из мухи - туалет в дребезги разлетелся. Пошли назад в дом, пьют дальше, зять и говорит: - Че-то тещи давно не видно. Тесть спокойно отвечает: - А нехуй с сепарами на машине кататься! Ну і для нашого шановного пана ... Чисто по праці, тематичний... Провінція, звичайна бібліотека. Кінець робочого дня,пора зачиняти Бібліотекарша ждуть сторожа, Входить! Завалити б тебе на стіл, та влупити по саме нікуди!" - Подумав Він, а уголос сказав: - Нудно Вам у бібліотеці, люба? - Ні, що Ви, ми тут влаштовуємо тематичні вечори, виставки, олімпіади школярів - а сама подумала: "Лошара! Був би справжнім чоловіком, вже завалив би на стіл, та влупив би по саме нікуди" ...
Панок у костюмі Brioni, взутті Gucci, сонцезахисних окулярах RayBan та YSL-краватці висунув голову з вікна джипа і питає гуцула: – Якщо я скажу, скільки корів і телят у вашому стаді, то дасьте мені теля? Гуцул зиркнув на панка, що той певно є шишкою, повернув лице на своє стадо, яке мирно паслося, і каже: – Най буде! Тогди беріт! Багач паркується. Свій ноутбук Dell з’єднує з мобільним RAZR V3 Cingular, заходить на сторінку НАСА, там запускає супутниковий GPS, отримує точні координати свого місцезнаходження, перекидає їх на інший супутник NASA, той сканує територію і відтворює у фотці з надвисокою роздільною здатністю. Панок відкриває фото в Adobe Photoshop, експортує її для обробку зображення у спеціалізований заклад в Гамбурзі… Через кілька секунд отримує електронного листа на свій Palm Pilot з описом обробленої фотки. Отримує доступ до бази даних MS-SQL через електронну таблицю Excel, пов’язану з ODBC, електронною поштою на своєму Blackberry, і через кілька хвилин має інформацію. Видруковує повнокольоровий звіт на 150 сторінок своїм міні HP LaserJet із принтером, і каже гуцулові: – У вас є 1586 корів та телят. – Правильно! Берітси телєтко, яке вам сподобалоси. Гуцул, розважаючись, спостерігає, як панок вибирає серед тварин і запихає до багажник свого джипа. Тоді каже: – Якщо я вповім, де пан робе, ци звернете ме телєтко? Панок подумав “звідки таке зачухане може знати, хто я” і каже: – Чому б і ні? – Ви депутат з Верховної Ради! – Випалив гуцул. – Так – каже панок здивовано, – як ви про це здогадалися? – Дуже просто, – відповів гуцул. – Ви опинилиси туй, хоть ніхто вас сюда не кликов, хочете плату за відповідь, яку я знов наперед і ніколи би в вас не питовси. Ваша машьина стоїт задом до стада, тому порахувати ви не можете. Знациси ви скористалиси комп’ютером через супутник. Оскільки у нас своїх супутників не є, то ви скористали з іноземного. Тому теперво на моїх очах ніби-то заради мене викинули до віходку кілька сотень дулярів. Аби показати мені, жи ви розумніший, ніж я… Гуцул віддиховси. – А ще ти, нендзо, ніц не знаєш, як жиют прості люде, І ніц не знаєш про корів. Бо то стадо овец. Зараз випусти з багажника мого пса і бігом звідси, поки я тебе не здогнав.