і пана Грифона точно з хати виженуть, ну або він буде жити вже на першому поверсіа усі хто жили під ним будуть жити у підвалі
та ні сусід. то ти точно з глузду зїхав. тобі про це і дохтур казав але ти його не послухався і продовжуєш займатись амбалізмом
захекаються квартира то моя та й нема в мене нічого важкого, наговорюють, найбільша вага у дзеркал і то й пів-кіла нема а нє ще сокири, та й там сама важка скіфська 1330 грм
ну сокира та люстерко та те та се та так тон 40-50 і набереться. бо воно по одинці легеньке, майже непомітне а як усім гамузом то чогось дуже важке. самі таке казали що вже і руки і спина і усе інше болить та відвалюється коли почали все до купи стягати та складати. а ви цим вже другий тиждень займаєтесь а це про щось та і каже
нє, ну може якби по хуторам їздити, та по Коломаку, де військовим за службу наділи давали то мо й бувало б щось а так тиша
третій чі четвертий але то від сидіння над ним в одній позі, все ж підписати треба, не любить моя спина такого, для неї краще копати картоплю ніж сапати(це для наочності ).
то привозна командіровошними ті шо на ротацію прибувають бо там такої отрути не роблять , найкрутіше шо там буває - то настойка глоду чи якийсь інший бальзам дохторатайса з аптєки .
канєшно ,а потім з гузна вже готове мило попре бо шо то є таке те мило - то солі жирних кислот . А ше печінка може відмовити в співпраці через такий коктейль
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Погода, як навесні. Дякую, що підхопили падаючий прапор. Я заклопотаний був хатніми справами з самого ранку, а потім з камрадами зустрічався, та дітей у парк водив шашлик їсти і Масляну святкувати. Лиш недавно припхався. Шабатня. Сьогодні з дівками, авто та вселенськими катастрофами.
всьо то про нас єсть чістєйша правда , але з одною поправкою - вмерли вони не від горівки а від мікробів шо потрапили в організм через немиті руки бо в цьому й неув'язочка , жоден мужик-трахторіст не починав їсти святий хліб з ще більш святим салом , попередньо не помивши руки ...
И пусть говорят, да, пусть говорят, Но - нет, никто не гибнет зря! Так лучше - чем от водки и простуд. Другие придут, сменив уют На риск и непомерный труд, - Пройдут тобой не пройденый маршрут. Отакоєавикажете сусіда.
Все може передати мої враженя від такої тари!... Всім доброго вечора,я повернувся камради! Маю новий рецепт узвару,так що так!