Шукав по різних магазинах і знайшов такий де була акція - заплатив 3800, а за набої платив 1,5 злотого.
Коли я поїхав вчитись в столицю мріяв про квартиру яку давали за працю в місті. Але розпитавши тих хто ті квартири получив. а це були люди пенсійного або предпенсійного віку то вони получали ті квартири правдами і неправдами з усілякими збочиннями \ якто лижучи сраку начальству. взятка. преференція за стукачество і.т.і.\ звісно серед них були і звичайні нормальні люди але вони получали або меншу квартиру чим положено на склад сімї. або на окраїні. До получення квартири жили по общагах. малосімейках чи підселенню і получали квартири лиш тоді коли їх потрібно розмінювать та ділить щойно получену квартиру між вирісшими дітьми. Тож надивившись на те я подумав що за той період ждати квартиру я в селі бистріш хатку збудую і таки збудував і за містом ніц не сумую і вважаю що правильно вчинив.
То у фейсбуці стирив...осьhttps://www.facebook.com/profile.ph...-EC0Nwcy2NcUBvYICooV-0fjE&fref=nf&pnref=story
от яцьки-мацяцьки,думав вже моя спина відпочине -- знайшов ще кілька пакетів зі знахідками. Де воно стільки набралося? І синоптики знов надурили повинен бути невеликий мінус і опади цілий день, +3 і просто хмарно.
QUOTE="Grifon 88, post: 10792921, member: 41791"]от яцьки-мацяцьки,думав вже моя спина відпочине -- знайшов ще кілька пакетів зі знахідками. Де воно стільки набралося? І синоптики знов надурили повинен бути невеликий мінус і опади цілий день, +3 і просто хмарно.[/QUOTE] У нас дожди... Тоже ногу тянет сил нет... Но не поехать на высиавку не смог...
Та ні то сосідня будівля і вона вже розвалилась. в мене більш менш пристойна хатина то Ви давно в мене небули і мабуть щось напутали. тож запрошую на відвідини щоби поновить пам.ять
діду,ну шо Ви чоловіка паскудите,нормальний в нього будинок,гараж то вообще зашібісь,а ви заладили,маааааазззанкаа,стріхааааа
Таки пропав. вістібюлярний аппарат настроївсь та почав кнопати більш за звичай. мисля тепер працюе в томуж ритмі в яком давлю на клаву. \ а за звичай поки кнопав то думка тікала за кіломатри. \ такщо жизнь налажуеться так вродь кажуть.
Льох в тебе здоровий. Хай їде. До весни поседить, потім випустим город перекопувать. ПанК. Ждемо вас в БНР.
В Моему погребці можна декілька років пережить безбедно. він це знае ти його таким незлякаеш а тік привабиш.
в мене ніколи чуб не був кучерявий. ви діду постійно або забудете та прибрешете або переплутаєте все.
Амбалізмом я почав займатися ше в повіті, як ходив у школу. І мо завдяки тім спортзалям я і не геть з'їхав із глузду у тій губернії. У великому місті я можу кофортно жити у якості студента, безробітного чи альфонса, а ходити там на роботу і жити у кватірі це геть не моє, ніякого фізичного і душевного відпочинку і спокою. В повіті навіть зірок на небі не видко бо всю ніч оті ліхтарі світять, про повітря і воду взагалі нічого говорити.