зараз така річ дуже треба. качки та гуси на південь летять. ото полювання буде, один постріл і цілий табун качок або гусей готові щоб їх смажили
та до чого тут він? він кісточкою з вишні слона вбив, а я леше мрію добре пополювати. тіхенько підкрастись поки вони на воді сидять, навести та гепнути. шорт дрібний, його багато, вражаюча дія теж велика. от і маємо багато дичини яку тре' патрати, скубти та або смажити або у слоїки закатувати як тушонку. але котлети з гуся чи качки ліпше ніж оте все. до речі вони зараз вже на північ всі посунули. до сьогоднишнього вечора не чув а сьогодні почув. строєм литять. в них там порядок!(с)
Я вчора з Андріївської церкви клин журавлів бачив, почув і вийшов подивитись. Над самим Києвом летіли. Осінь...
пригадався ганекдот: питають - вуйку. а де ви миєтесь? - у Пруті (наша гірська річка) - а зимою? - а кілько тої зими...
[QUOTEздесь ruk, post: 5691213, member: 59659"]в нас золота осінь була (вдень до +25 було) а вчора ввечері задощило...[/QUOTE] То ви десь рядом мешкуэтэ.
Друже маю неприємну новину.. Загинув Сашка Італьянець..був колись моїм командиром.. 120 чоловік наших в кільці біля Лисичанська..
Доброго утра! Ось і внас задощіло,але до набіга до лісу все готово, а по дорозі ревізія по (братнім) відсоткамвід мене - ховайте все скоріш!