шалом-шабат! чекаю на сніданок! та піду трійко віконець вмонтую))) щоб клофеліні...коніфолі...капітуля...класіфік...консервацію... тьху ти, щоб кваліфікацію не загубити))))
В7 доброго ранку !!! На дворі гарно, +5 Вчора цілий день встановлював автоматичного замка в дверцята. Механіку зробив, а от єлектрику так і не зміг підьеднати, щоб відчиняти з кнопеи домофону -((( Перекпав тирнет, сьогодні буду ще колупатися, бо сенс всього того дуркування без кнопки втрачається -((( Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
Доброго дня. У нас +1 , туман. Ранком йду по вулиці і чую крізь туман гуси летять. Таки весна на порозі.
Доброго дня,були плани на сьогодні,але через не адекватних "людей" все пішло в шкеребеть...вчора в мене була чорна пятниця.Як говориться життя б"є ключом,по яях!Курва мать,з вечора зденервували,так що до 2 х ночі не міг заснути... блін все як в казці,про богатиря,стою перед роздоріжжям сракою.жопою,і дупою...
де, де. на тяжкій праці ось де! оце припер та відпочиваючитаючи що ви тут за мою відсутність накнопали та який бешкет вчинив дідо НІА.
вітаю панство. припхався як я вже вище казав з тєжкої праці. у центрі масляну проводжають, треш угар та садомія бо понасповзалось окрім людей усяка патороч, алкаші, бомжі, попи кацапського пархату, тьху гидота. отже зара трохи перепочину та піду мать дровець вріжу троха бо погода недуже, зранку сніжок дрібний був а зара дощік теж дрібний
ото я Вас вчити буду ... Ви ж дорослий , в каждого свої методи . одна баришня мене навчила як можно наровне со всемі бухать і бути тверезим . пьем сто грамм але не глотаем , берем пів склянки компоту чи води , ну чим запивають . і тіпа запили а стограм в ту склянку випускаем . і всьо , колеги в хлам а Ви тверезі . кощунство правда але як край нада то можна ...
А можна по старинці,піти за вугол,і два пальці в горлянку.....згадав як мене колись занесло на весілля в глухий район,а там сиву бурачанку в графінчиках поставили ...я її туди силою,а вона назад разом з закускою....потім місцеві навчили,ніс затискуєш і пєш і відразу чимось зиливаєш,бо той шмурдяк щей за 60 градусів....
Шалом! На вулиці похмуро, -0, пролітає мілкий сніг. Краще сказати шо не п'ю бо я кодірований, і якшо зірвуся то буде капець всім оточуючим, поріжу ножем чи поколю присутніх виделкою і балкон завалю та поб'ю кришталевий сервіс. А якшо брехать стісняєтесь то мона перед застіллям випити 10 каблєток актовованого вугля, потім посеред п'янки випити ше 5 каблєток і після п'янки ще того вугля, ну і проблюватися не помішає. Але як на мій вік то все дурня і перевод алкоголю, який міг би хтось випити у задоволення. Якшо вже шукаєте методи як не захміліти то просто не пийте лишку і всі діла.
ач яка наша галя балувані. бурячанка йому неподобається. та бурячанка то дуже гарна та самчна горілка. бо ви діду ще малясуху не самкували. ото дійсно ад та рагнарьог
дурня то всьо. сто грамів олії перед пянкою і всьо. пєш скілько влізе і стйокл як трйозвишко. отакоєот