34. І поніс той народ тісто своє, поки воно вкисло, діжки свої, зав'язані в їхні одежі, на плечах своїх. 35. І Ізраїлеві сини вчинили за словом Мойсеєвим, і позичили від єгиптян посуд срібний і посуд золотий та шати. 36. А Господь дав милість тому народові в очах Єгипту, і вони позичили і забрали здобич від Єгипту. (Вихід 12:34-36)
вибір завжди є, а от безвихідь це подвиг. он в матросова вихід був або назад або вперед, в ітогі безвихідь утворилась.
А позаду жиди В мому селі є могила на кладовищі,перенесена з середини села,камісар жид розстріляв солдата за сон на посту,судити не буду,я не суддя
Пане Ніа, Ви щось не так зрозуміли. Матросов нехай спить собі спокійно. Давайте про дідів-прадів не тут. В мене також родичів і з Вінниччини і з Хмельниччини і з Рівненщини..... Все, закрили тему. Пане НІА, я Вас поважаю.
Випадки розстрілів за сон на посту під час бойових дій завжди були (явно, чи таємно), у всіх арміях. І будуть.
Вітаю вельмишановне товариство! -5, вітер як скажений - тре із цуциком гуляти, але ні він, ні я занадто до цього не палимося. Вчора вертаючись із відрядження зробив гака та заїхав до Кротошина де є непоганий гамазин зі зброєю. Результат є такий, що сьогодні їду до клюбу щоб рохправичити/роздівичити новонабуту АР15.
зСаломСубот ! Вилупилось сонечко, наче весна. .. Але то лише сьогодні, на завтра знову брешуть морози))) Продераю очі, та готуюсь до вечірньої пиятики (напівкорпоротіва) з нагоди минувших ДН колєг по тєжкій праці. ПрійдьотсяНажратса (с). Радує, що завтра неділя - можна "на витяжці" цілий день..
Як це в мєру бухать???? Пити через одну, пропускать, смикати чашкою - "нєлєйтємнєбольше" ? Чи піти з пянки "по-англійські"? Може пан ЕЙнаЛєй, вкурсі ?