походиш тут з ліварвєтрам, якже. от ви мені ще той рік обіцяли малкнького, новенького кулемета. і де він? гаяваспитаю, де? отожбо що нема! та і банани в нас не ростуть. так що нема в мене нічого, ані кріпаків, ані лєварвєрта, ані обіцяного вами ваша мосць кулемета.
Це не я обіцяв, а ви намагались випросити. А я не погодився, бо на один кулемет менше в хазяйстві - то великий біль і жах.
я на це не підписуюсь. відсотки то святе а все інше най самі, без мене. не маленькі вже так що ані вчити ані радити нічого небуду. а як весілля буде то щастя побажаю і все. а от що до кріпацьтва то я вже вишше відповів.
я думаю слоган мав би придумати Вождь, бо потім нашиєте шевронів, а йогомосці надпис видасться некошерним
Юрку! Займися ділом! Бігай трохи за дівками. Я в твому віці вже часом забував чому я за ними бігаю...
То ти вирішив побавитись в дурника, шо б тебе не оженили? Як Омелько! Шеврон, дерев'яна шабля при боці і ось такий коник!
На вам отей ліварверт?Візьміть в мене в оренду(за невеличкий відсоточок) мій самопал.Набої не тре.трішки пороху(варити можете самі).газетку з мордою пуйла на пиж.начиння саме різноманітне.цвяхи.больти.гальки.щебінь.Вчора поїхали на могилу до героя.вирішив салютнути йому.так лупонула.що на автопричепі передній борт порвала віддачею.Товариш скине мені відео.покажу.Думайте.поки я згоден.