В кінці 18 століття в селі було 17 джерел звідки добували сіль... Зараз - одне , інші так би мовити "на консервації".
а я нещодавно був у селі Рун-и і набрав сировиці, вдома випарив воду і з одної літри сировиці отримав 0.5л сухої солі.отакоєот
Маю повно ше з тих часів. А про болото...Так брудна ця сіль. Якшо зробити ропу, то на дні залишається осад.
Весілля то святе діло,а пан Консерватор дав добро?Якщо не дасть,а весілля буде то відсотки будуть огого.
Вітаю ! Ну знаєте це вже перебор . Відсотки відсотками , а це вже й право першої шлюбної ночі , так і до кріпацтва не далеко .
продовжив би дальше..... та боюсь др. Вінтер може неправильно зрозуміти та образитися... А все-таки на язиці крутиться - це ж з часом в кожній хаті свій Великий Вождь.
Та щось мені здається, що кріпаків в пана К багатенько. І всі такі, знаєте, темношкірі, і він проміж них ходить в капелюсі, з нагайкою і ревОльвером.
так що можна сувініри звідти замовляти? мені будь ласка кацапських вух, сушених. погано що в нас климат в зимку суворий а то б замовив би живого кацапа. щоб у зіндан посадити на ланцюг та щоб у дворі працював. але мать взимку невиживе, замерзне. хіба що на весні нового замовити?