Я збираю молоді мухоморчики і сушу (вони не тільки від раку, на хворі суглоби теж, як узяти вареня пана Опришка й на йому настояти), а щоб померти треба з'їсти штук 5-7 свіжих , та ще й мати слабке здоров'я.
да сушені мухомори то сила, бува йдеш отак по лісі тай жуєш мухомора а потім хоп" відєнія" голоси та постріли чуються а потім хоп і тиша навкруги аж лячно, а через пару кроків ххабар починає лізти отак, але цей рік щось мухоморів зобмаль, хабара геть зовсім немає, одні кулемети та пістолі.
Не знаю з чим це пов"язано, чи погода така, чи мене постійно випереджали конкуренти eek:), але дійсно цього року я жодного мухомора не бачив. Хоча, начебто, і в лісі час від часу буваю...
ну його до біса. той довбень кацапський замість мухоморів білих грибів пришле або взагалі трюфілів. а він що десь виповз? де? бо хочу його пикою у гімно натикати та нагадати що він над своєю чорною ізбою повинен червоно-чорного прапора на добу вивісити та цілодобову онлайн трансляцію зробити.
Я у цьому році на грибах не був жодного разу, але сьогодні трапилася несамовита нагода поїсти смачних грибів, але... Коротше кажучі був сьогодні у Неборові, у давньому маєтку Потоцьких - розписують тендер і треба було прицінитися. Так от, ходячи по лузі трапив на місце де було повно кань(https://www.google.pl/search?q=kania grzyb&client=firefox-a&hs=BOm&rls=org.mozillalfficial&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=W4k-VOraFYHQOrKIgLAP&ved=0CCEQsAQ&biw=1138&bih=526) але не мав у що тих грибочків назбирати, а до машини було 3-4км - ожним словом засада!
У нас це чудо називають печерицями і в принципі за гриба (в розумінні їстівного) не вважають. Навіть існує така співанка: А я думав шо то гриб... А то - печериці. А я думав шо то дівка... А то - молодиці
Все в Вас як не в людей! Печериця- це шампіньйон. Ось: А може то від того, що Ви з жінкою поспорили і дуже довго не збирали грибів? Може то Ви щось та й напутали?
[QUпробить,брко Шалений, post: 5687866, member: 113542"]Хай вони толкують,а я собі зроблю,тим більше руки у фотошопі з правильно гомісця ростуть.[/QUOTE] Та робить бог вам у помич.Только не зникай потом.
Попутати не можу. А те, що ми не люди - це точно... Ми ДИКІ люди І тут у нас не як в людей: "дикий" - означає "вільний".